Πρόγραμμα κατάρτισης κρεοπωλών

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2015 8:10

 

Η Συντεχνία Κρεοπωλών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των μελών της, αλλά και στην καθημερινή προσπάθεια των κρεοπωλών να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα στο ευρύ κοινό, ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη που δείχνουν προς τον κλάδο οι καταναλωτές του Νομού Λάρισας, παρόλη την παρατεταμένη οικονομική κρίση, ξεκίνησε σε συνεργασία με την ΓΣΕΒΕΕ ένα πρόγραμμα κατάρτισης των μελών της συντεχνίας.

Βασικός σκοπός του προγράμματος, είναι η κατάρτιση των επαγγελματιών κρεοπωλών πάνω στην υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΦΕΤ.

Το πρόγραμμα, αναμένεται να το παρακολουθήσουν πανελλαδικά 400 άτομα τα οποία ασχολούνται με το επάγγελμα του κρεοπώλη. (50 εκ των οποίων, είναι Λαρισαίοι). Η παρακολούθηση του προγράμματος πιστοποιείται με απονομή βεβαίωσης κατάρτισης.

Οι γενικοί στόχοι της κατάρτισης είναι:

* Η απόκτηση των απαιτούμενων γνώσεων για τους τροφογενείς κινδύνους που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στην υγεία του καταναλωτή.

* Η εκμάθηση των βασικών κανόνων ορθών πρακτικών υγιεινής στο χώρο του κρεοπωλείου.

* Η απόκτηση της δυνατότητας διαχείρισης της λειτουργικής υγιεινής και της διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων στο χώρο του κρεοπωλείου.

Τα μαθήματα διεξάγονται τις απογευματινές ώρες Τρίτη και Πέμπτη, που είναι κλειστά τα καταστήματα, στο Κ.Ε.Κ. ΓΣΕΒΕΕ, από εξειδικευμένους επιστήμονες στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass