ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Κηδεύεται στον Βόλο 39χρονος Αγιώτης

Δημοσίευση: 05 Απρ 2018 15:00

Κηδεύεται σήμερα το απόγευμα 39χρονος Αγιώτης που ξαφνικά, κι ενώ βρισκόταν στο Ιράκ ως εργάτης σε ελληνική κατασκευαστική εταιρεία, απεβίωσε ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Πρόκειται για τον Αθανάσιο Καραμπλιά, που τα τελευταία χρόνια ζούσε στον Βόλο, όπου είχε δημιουργήσει τη δικιά του οικογένεια.

Οι διαδικασίες μεταφοράς της σορού διήρκησαν δέκα μέρες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, η νεκροψία, που έγινε στο εξωτερικό, έδειξε ότι ο θάνατός του προήλθε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο άτυχος Αγιώτης αφήνει πίσω τη σύζυγό του Μαρία, τα παιδιά του Ελεάννα και Παναγιώτη, όπως και τη μητέρα του Ελένη και τον αδελφό του Στάθη. Αξίζει να αναφερθεί πως πριν τέσσερις ακριβώς μήνες πέθανε και ο πατέρας του Αριστείδης, χτυπημένος εκείνος από την επάρατη νόσο.

Το γεγονός έχει σκορπίσει θλίψη στην Αγιά, αφού ο εκλιπών ήταν σε όλους γνωστός και αγαπητός, γεννήθηκε και ανδρώθηκε σ’ αυτή και ήταν ένας πολύ καλός χαρακτήρας και μαχητής της ζωής. Τα τρία τελευταία χρόνια δούλευε στις αραβικές χώρες σε κατασκευαστικά έργα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βόλου, στις 5 μ.μ. Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο «Σπίτι Γαλήνης» του Ιερού Ναού.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass