ΠΛΗΘΟΣ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ

Η περιφορά των Επιταφίων στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 07 Απρ 2018 22:12

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στους ιερούς ναούς της πόλης του Τυρνάβου, του Αμπελώνα και των χωριών του Δήμου και φέτος οι πολίτες του δήμου συμμετείχαν χθες και προχθές στην Ακολουθία της Σταύρωσης του Θεανθρώπου και στην περιφορά των Επιταφίων. Τους επιτάφιους στόλισαν και φέτος οι γυναίκες των ενοριών.

Η περιφορά τους έγινε χθες το βράδυ, από όλες τις ενορίες της πόλης του Τυρνάβου και των δημοτικών διαμερισμάτων. Πλήθος κόσμου ακολούθησε τον Επιτάφιο της γειτονιάς του ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας οι καμπάνες στις εκκλησίες ηχούσαν πένθιμα.

Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις έγιναν με ευλάβεια σε συνεργασία του Δήμου Τυρνάβου, του αρχιερατικού επιτρόπου αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνού και των ιερέων των ναών.

Στη χθεσινοβραδινή περιφορά των επιταφίων και την κοινή δέηση στην Κεντρική πλατεία του Τυρνάβου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάσος Ψύρρας, οι αντιδήμαρχοι κ. Φανή Μπίλιου – Λαγκιόλη και κ. Χρήστος Τσιόπας και Κ. Κουλιός, οι επικεφαλής τον παρατάξεων κ. Στέλιος Ροντούλης και Στέλιος Χατζηκράχτης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο διευθυντής του Δήμου κ. Πέτρος Οντούλης, ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής του Οινοποιείου Τυρνάβου κ. Χρήστος Τσιτσιρίγγος και Βαγγέλης Σίκαλος, ο πρόεδρος των Διαδημοτικών Σφαγείων κ. Ανδρέας Ντάμτσιος, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Τυρνάβου κ. Γιώργος Χαλούλης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου κ. Κώστας Γ. Πετμεζάς, η πρόεδρος των Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Τυρνάβου και Περιχώρων κ. Ζωή Βελισσαρίου, ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ και Περιχώρων κ. Αθανάσιος Τσικριτσής, οι πρώην δήμαρχοι κ. Δημήτρης Κουγιώνης και Σταύρος Δόβας και πλήθος κόσμου.

* Σήμερα Μεγάλο Σάββατο στις 11 το βράδυ θα ψαλεί στον ιερό ναό της Παναγίας Φανερωμένης η ακολουθία της Αναστάσεως του Κυρίου.

Στις 11.45 θα γίνει η προσέλευση των επισήμων στον μητροπολιτικό ναό.

Και στις 12 θα ψαλεί η Ανάσταση του Κυρίου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ(Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass