Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ

Πανηγυρικές εκδηλώσεις σε χωριά του Κιλελέρ

Δημοσίευση: 15 Απρ 2018 16:36

Θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις Τοπικές Κοινότητες Αναγέννησης, Κραννώνα, Μέλισσας, Μελισσοχωρίου, Μύρων και Νέων Καρυών του Δήμου Κιλελέρ για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής.


Στο προαύλιο της εκκλησίας στη Μέλισσα και στο ομώνυμο εξωκλήσι του χωριού στο Μελισσοχώρι, μετά τις θρησκευτικές τελετές, πραγματοποιήθηκαν πολιτιστικές εκδηλώσεις όπου εμφανίστηκαν χορευτικά συγκροτήματα παιδιών και ενηλίκων. Στους παρευρισκόμενους στις εκδηλώσεις του Μελισσοχωρίου και των Μύρων, στην Παναγία Κριτσιλάρ, διανεμήθηκαν δωρεάν φαγητό και εδέσματα.
Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στο Μελισσοχώρι ο δήμαρχος του Δήμου Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος τόνισε ότι «ο Δήμος Κιλελέρ αναδεικνύει με τις ενέργειές του τις θρησκευτικές εορτές που τονώνουν το χριστιανικό αίσθημα των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων και στηρίζει με κάθε τρόπο τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι κατά τόπους πολιτιστικοί σύλλογοι. Κι αυτό γιατί στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας είναι αναγκαίο οι δημότες να στηριχθούν, εκτός των άλλων, τόσο στη χριστιανική πίστη όσο και στην παράδοση της πατρίδας μας».
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις έγιναν υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού το Δήμου Κιλελέρ και των Τοπικών Κοινότητων Μέλισσας και Μελισσοχωρίου.

Σχετικά Άρθρα