Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΕΕ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2015 18:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Ιουν 2015 18:28

 

 

Ενημερωτική ημερίδα οργανώνει το TEE Κ&Δ Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, αύριο Πέμπτη 25 Ιουνίου και ώρα 18:30, στα γραφεία του στη Λάρισα. Την ενημέρωση θα κάνει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ν. Ηλιού και συνεργάτες του, με την παρακάτω θεματολογία:

-         Οδική Ασφάλεια και Κυκλοφοριακές λύσεις στις Πόλεις - Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα. Ειδικά για τους Μηχανικούς θα γίνει ενημέρωση για το δωρεάν Πρόγραμμα Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων (ΠΕΓΑ) καθώς πρόκειται να λειτουργήσει ο 3ος κύκλος του ΠΕΓΑ στη Λάρισα από 5-9-2015 με θεματικές ενότητες: Έλεγχοι και αξιολόγηση επιπέδου οδικής ασφάλειας για έργα υποδομής (23 ώρες). Ασφαλής Σχεδιασμός Οδικών Έργων - Παράπλευρη Οδική Ασφάλεια - Συστήματα Αναχαίτισης (20 ώρες). Σύγχρονες εξελίξεις στο σχεδιασμό τεχνικών έργων Οδοποιίας (40 ώρες). Μεταφορά Επικίνδυνων φορτίων στο Οδικό Δίκτυο (32 ώρες). Περιβαλλοντική Αδειοδότηση Οδικών Συγκοινωνιακών Έργων (35 ώρες)

-         Ενημέρωση για ένα Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα που θα διεξαχθεί σε χώρους του TEE Τ.Κ.Δ. Θεσσαλίας, με τίτλο «Διαχείριση Έργων. Συγκοινωνιακός και Χωρικός Σχεδιασμός»

Σχετικά Άρθρα