ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αποτροπιασμός για το Ισραήλ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2018 15:44

«Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα δολοφονική επίθεση που εξαπέλυσε ο ισραηλινός στρατός κατά Παλαιστίνιων διαδηλωτών, με αφορμή αυτή τη φορά τη μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας επισημαίνοντας:

«Η διεθνής κοινότητα οφείλει να καταδικάσει απερίφραστα τις επιθέσεις του ισραηλινού στρατού, που έχουν ως αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες, με πολλά παιδιά μεταξύ νεκρών και τραυματιών.

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών και η Ευρωπαϊκή Ενωση, καθώς και ο Αραβικός Σύνδεσμος καλούνται να αναλάβουν άμεσα διεθνή πρωτοβουλία ειρήνευσης.

Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα κάθε προσπάθεια για την επίλυση του Παλαιστινιακού ζητήματος, με τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου και βιώσιμου Παλαιστινιακού Κράτους στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ και ειρηνική συνύπαρξη των δύο κρατών. Η ειρήνευση και η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι ο μόνος δρόμος για την αρμονική συνύπαρξη όλων των λαών στην πολύπαθη Μέση Ανατολή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass