Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Rainbow Zumbathon στη Νεάπολη

«ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΟΜΑΔΑ»

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2018 15:58

H δύναμη της προσφοράς, σε συνδυασμό με τη μουσική, το φεστιβάλ χρωμάτων και τις χορογραφίες ZUMBA fitness ολοκληρώνουν το παζλ για μια φαντασμαγορική φιλανθρωπική εκδήλωση που θα μείνει σε όλους αξέχαστη, το Rainbow Zumbathon. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 16 Ιουνίου στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης από τις 6 μ.μ. έως τις 11 μ.μ.

Ο ΜΕΣ Αγίου Θωμά, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαρισαίων και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καλούν τους Λαρισαίους να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας, το Χαμόγελο του Παιδιού, τον Σύλλογο Φίλων και Ατόμων με Αυτισμό, το Ειδικό Σχολείο Λάρισας και το περιοδικό Σχεδία.

Δύο μουσικά σχήματα θα ανοίξουν την εκδήλωση, ενώ η βραδιά θα συνεχιστεί με τους Zumba ρυθμούς και τις Zumba και Zumba kids χορογραφίες για μικρούς και μεγάλους, που θα ανεβάσουν το κέφι στα ύψη. Στη συνέχεια, θα παραδώσουν τη σκυτάλη σε γνωστούς Dj’s που με τη σειρά τους θα απογειώσουν τη διασκέδαση, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τη λήξη της εκδήλωσης.

Κατά τη διάρκεια του Rainbow Zumbathon θα πραγματοποιηθούν – εκτός από μεμονωμένες – και τρεις μαζικές ρίψεις χρωμάτων.

Οι διοργανωτές καλούν τα παιδιά να δημιουργήσουν την πιο πολυπληθή παρέα - ομάδα, φορώντας κάτι κοινό, όπως τα ίδια καπέλα, μπλουζάκια και αυτή η ομάδα θα κερδίσει για όλα τα μέλη της δώρα. Είσοδος ελεύθερη με προσφορά ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας.

Χορηγός επικοινωνίας: Εφημερίδα «Ελευθερία».