Συγκρότηση ευρύτερων αυτοδιοικητικών εγχειρημάτων

ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2018 22:10

Από τη Νίκαια του Δήμου Κιλελέρ, ξεκινούν σήμερα οι εκδηλώσεις της ΝΕ Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ που εντάσσονται στο πλαίσιο της συγκρότησης «ευρύτερων και συμμαχικών αυτοδιοικητικών εγχειρημάτων», ενόψει και των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η σημερινή εκδήλωση, που θα γίνει στις 8.30 το βράδυ στο καφέ «Ήδιστον» στην πλατεία της Νίκαιας, συνδιοργανώνεται με την Οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλελέρ, με θέμα: «Ποια είναι η άλλη, η νέα Τοπική Αυτοδιοίκηση την οποία έχει ανάγκη σήμερα η πατρίδα μας; Τι αλλάζει ο «Κλεισθένης Ι»; Γιατί χρειάζεται ένα «νέο, ενωτικό και νικηφόρο δημοκρατικό ρεύμα πολιτικής αλλαγής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση;».

Στην εκδήλωση αναφέρθηκαν χθες, με συνέντευξη Τύπου, ο συντονιστής της ΝΕ Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παπαγεωργίου και ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ για τη Θεσσαλία, Μάνθος Σαρρής.

Με τον κ. Παπαγεωργίου, να σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «πρόκειται για την πρώτη ενός νέου κύκλου εκδηλώσεων σε κάθε Δήμο του νομού, στο πλαίσιο της εφαρμογής αποφάσεων της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την πολιτική που θα ακολουθήσει στις επόμενες εκλογές πρώτου και δευτέρου βαθμού ΤΑ. Στόχος είναι η συγκρότηση ευρύτερων και συμμαχικών αυτοδιοικητικών εγχειρημάτων, στο πρότυπο του επιτυχημένου παραδείγματος της “Συμπαράταξης Λαρισαίων”».

Οι εκδηλώσεις, πρόσθεσε ο κ. Σαρρής, «πραγματοποιούνται ακριβώς για να αποσαφηνίσουμε τους διακριτούς ρόλους κομμάτων και αυτοδιοικητικών κινήσεων – διοικήσεων. Για να αναδείξουμε πως αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο και την ευθύνη των αυτοδιοικητικών κινήσεων και τον ρόλο των μελών και φίλων του κόμματός μας».

«Είμαστε αισιόδοξοι γιατί παντού στη Θεσσαλία αναπτύσσονται «από τα κάτω», γνήσιες, δημοκρατικές, αυτοδιοικητικές πρωτοβουλίες», κατέληξε ο κ. Σαρρής, ο οποίος έκανε αναλυτική αναφορά στον «Κλεισθένη Ι» που εισάγεται στη Βουλή προς ψήφιση. Για να διευκρινίσει τέλος πως αντίστοιχη εκδήλωση «δεν θα γίνει στην πόλη της Λάρισας, καθώς η “Συμπαράταξη” έχει πλέον τη δυνατότητα να «αυτορυθμίζεται”».

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass