Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Στηρίζω Αντ. Γκουντάρα ή Β. Λέτσιο, αλλιώς θα πάρω τις αποφάσεις μου…»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ TOY Δ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΣΩΤ. ΜΑΡΚΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2018 15:48

Ότι δεν συγκαταλέγεται στους ‘’ενδιαφερόμενους’’ υποψηφίους δημάρχους Αγιάς επισημαίνει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σωτήρης Μάρκου, που με αφορμή σχόλιο στα ‘’Ψ’’, σημειώνει σε επιστολή του ότι αν δεν είναι υποψήφιοι ο Αντ. Γκουντάρας ή ο Β. Λέτσιος τότε θα λάβει τις αποφάσεις του και πως αν κατέλθει για δήμαρχος, θα το πει φωναχτά κι όχι ’’Ψιθυριστά’’.

Αναλυτικότερα ο κ. Μάρκου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Πρώτον, δεν είμαι ένας αθλητικός παράγοντας, αλλά αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ, της μεγαλύτερης ομάδας του νομού και της πόλης, καθηγητής φυσικής αγωγής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA in Sport Management μεταξύ άλλων.

Δεύτερον, δεν υπήρξα, ούτε είμαι ούτε "ενδιαφερόμενος", ούτε φέρελπις διάδοχος κανενός, πολύ δε περισσότερο του δημάρχου μας Αντώνη Γκουντάρα, που με τιμά και τον τιμώ, που με στηρίζει και τον στηρίζω.

Τρίτον, σε ανύποπτο χρόνο έχω δηλώσει -ακόμη και ενώπιον ενδιαφερομένων υποψηφίων των απέναντι παρατάξεων- ότι ο Αντώνης Γκουντάρας έχει τη στήριξή μου και θα είμαι δίπλα του και στις επόμενες εκλογές. Αν δεν είναι υποψήφιος και είναι ο Βασίλης Λέτσιος, θα είμαι δίπλα στον Βασίλη. Από κει και πέρα αν κανένας εκ των Αντώνη Γκουντάρα και Βασίλη Λέτσιου, για τους δικούς τους λόγους, δεν θελήσουν να είναι υποψήφιοι και μας το ανακοινώσουν, θα πάρω τις αποφάσεις μου και θα τις ανακοινώσω κι εγώ με τη σειρά μου.

Τέταρτον, ασχολήθηκα πρώτη φορά με τα κοινά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 και κατάφερα να εκλεγώ, χωρίς συμφωνίες, χωρίς δεκανίκια, χωρίς ψήφους συγγενών από τον πατέρα μου (μιας και ο πατέρας μου είναι από τα Βάγια Βοιωτίας) και χωρίς ψήφους από το σόι της γυναίκας μου. Ο κόσμος της Αγιάς με τίμησε και στο πρόσωπό μου τίμησε την οικογένειά μου και τη διαδρομή της.

Πέμπτον, δεν έχει περάσει πολύ καιρός άλλωστε από την κατά παραγγελία δημοσκόπηση από "ανθυποψήφιο/α" μου, στην οποία το όνομά μου δεν συμπεριελήφθη σε αυτά των υποψηφίων δημάρχων Αγιάς για όλες τις παρατάξεις. Όπως επίσης δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την απόπειρα "ανθυποψηφίου" μου να πάρει την "ευχή" του αγαπημένου όλων μας μπάρμπα Γιάννη προκειμένου να κατέλθει στις επόμενες εκλογές.

Τέλος, όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι ένα από τα χαρακτηριστικά μου είναι η δυνατή φωνή μου. Αν αποφάσιζα να κατέλθω ως υποψήφιος Δήμαρχος δεν θα το έκανα ψιθυριστά…».

Σχετικά Άρθρα