Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΠΕΔΥ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2018 15:54

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Λάρισας καλεί όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μαζικά μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας στα ιατρεία του ΠΕΔΥ την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί.

Οι συνταξιούχοι επισημαίνουν και ζητούν «την άμεση κάλυψη των μεγάλων ελλείψεων σε γιατρούς, σε νοσηλευτές, σε εξοπλισμό. Από 1/8/2018 ισχύουν οι καινούργιες συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ με τους συμβεβλημένους οικογενειακούς γιατρούς συμπληρώνοντας έτσι τις αντιλαϊκές ρυθμίσεις στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Η συνέχιση με νέους περιορισμούς στις ιατροφαρμακευτικές παροχές όπως προβλέπει το συμπληρωματικό μνημόνιο είναι δεδομένη. Ακόμα οι συμβάσεις με τους ιδιώτες γιατρούς θα φέρουν νέα χαράτσια στους συνταξιούχους και τους ασφαλισμένους και αυτό επειδή οι ασφαλισμένοι που θα πηγαίνουν στον γιατρό πέραν του προβλεπόμενου 4/ωρου θα επιβαρύνονται οι ίδιοι τη δαπάνη, όπως γινόταν και με τις ρυθμίσεις της προηγούμενης κυβέρνησης, οι δε γιατροί υποχρεούνται να μην δέχονται πάνω από 16 επισκέψεις στην 4/ωρη απασχόληση. Επιπλέον όλοι οι ασθενείς που θα καλούν τους συμβεβλημένους οικογενειακούς γιατρούς (Γενικοί γιατροί, Παθολόγοι, κ.ά.) σε κατ’ οίκον επίσκεψη θα πληρώνουν οι ίδιοι εξ’ ολοκλήρου την επίσκεψη. Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε αυτές τις μεθοδεύσεις που αναγκάζουν τους συνταξιούχους, τον φτωχοποιημένο λαό να μην μπορεί να προστατεύσει την υγεία του παρά μόνο αν έχει χρήματα».

Παράλληλα, καλούν όλους τους συνταξιούχους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.

Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει στις 2.30 μ.μ, από τον χώρο της λαϊκής της Τετάρτη δίπλα στον Πηνειό και η μετακίνηση θα είναι δωρεάν. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2410-536.160.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass