Ολες οι αλλαγές των Αστικών λεωφορείων

ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2018 15:05

Ενόψει της έναρξης των εργασιών από αύριο, Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, στις οδούς Βενιζέλου και Φιλελλήνων στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.) και λόγω της μετατροπής της οδού Κύπρου σε διπλής κατεύθυνσης, για όλη τη διάρκεια των εργασιών (από την οδό Ολύμπου έως την οδό Φιλελλήνων), από το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας έγιναν γνωστές οι αλλαγές που θα ισχύσουν στις διαδρομές και τις στάσεις των Αστικών λεωφορείων στις κάτωθι γραμμές:

Γραμμή Νο1 και Γραμμή Νο4

Διαδρομή από Νέα Σμύρνη προς Νεάπολη και Διαδρομή από ΑΤΑ προς Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο: 31ης Αυγούστου - Ολύμπου - Κύπρου - Μανωλάκη - Κυκλικός κόμβος Αγίου Αχιλλείου - Κενταύρων - πλατεία Εβραίων - Ανθίμου Γαζή.

Στάσεις: Η στάση "ΟΤΕ" στην οδό Φιλελλήνων μεταφέρεται στην οδό Κύπρου έμπροσθεν της Λέσχης Αξιωματικών.

Γραμμή Νο2

Διαδρομή από Τέρμα Βόλου προς Κεντρική πλατεία: 23ης Οκτωβρίου - Αμαλίας - Βενιζέλου - Ολύμπου - Κύπρου - Μανωλάκη - Κυκλικός κόμβος Αγίου Αχιλλείου - Κενταύρων - πλατεία Εβραίων - Κύπρου - Κεντρική πλατεία

Στάσεις: Η στάση "Δημοτικό Ωδείο" επί της οδού Βενιζέλου μεταφέρεται έμπροσθεν του Δημοτικού Ωδείου. Η στάση "Αρχαίο Θέατρο - Αργυρόπουλος" επί της οδού Βενιζέλου μεταφέρεται στην Κεντρική πλατεία Κύπρου 84, έμπροσθεν των γραφείων του Αστικού ΚΤΕΛ. Η στάση της Κεντρικής πλατείας για αποβίβαση επιβατών μεταφέρεται έμπροσθεν της Λέσχης Αξιωματικών.

Γραμμή Νο3

Διαδρομή από Praktiker προς Αλκαζάρ: Παναγούλη - Αμαλίας - Βενιζέλου - Ολύμπου - Κύπρου - Μανωλάκη - Κυκλικός κόμβος Αγίου Αχιλλείου - Γρηγορίου Λαμπράκη

Στάσεις: Η στάση "Δημοτικό Ωδείο" επί της οδού Βενιζέλου μεταφέρεται έμπροσθεν του Δημοτικού Ωδείου. Η στάση "Αρχαίο Θέατρο - Αργυρόπουλος" επί της οδού Βενιζέλου μεταφέρεται στην Κεντρική πλατεία Κύπρου 84, έμπροσθεν των γραφείων του Αστικού ΚΤΕΛ.

Γραμμή Νο5 (Φαλάνη)

Διαδρομή από πλατεία Εβραίων προς πλατεία Φαλάνης: Κύπρου - Μανωλάκη - Κυκλικός κόμβος Αγίου Αχιλλείου - Γρηγορίου Λαμπράκη

Στάσεις: Οι στάσεις "Δημοτικό Ωδείο" και "Αρχαίο Θέατρο - Αργυρόπουλος" επί της οδού Βενιζέλου μεταφέρονται στην οδό Μανωλάκη στη στάση "Σπίτι Στρατηγού".

Σημείωση: Το λεωφορείο της γραμμής Νο5 (Φαλάνη) δεν θα διέρχεται από την πλατεία Λαού αλλά θα στρίβει απευθείας από την οδό Κύπρου στην οδό Μανωλάκη.

Γραμμή Νο7

Διαδρομή από Κεντρική πλατεία προς Γιάννουλη: Κεντρική πλατεία - Κύπρου - Αμαλίας - Βενιζέλου - Ολύμπου - Γεωργιάδου (Υπεραστικό ΚΤΕΛ) - Γρηγορίου Λαμπράκη

Στάσεις: Η στάση "Δημοτικό Ωδείο" επί της οδού Βενιζέλου μεταφέρεται στην οδό Ολύμπου στη στάση "Ωδείο". Η στάση "Αρχαίο Θέατρο - Αργυρόπουλος" επί της οδού Βενιζέλου και η στάση "Σπίτι Στρατηγού" μεταφέρεται στην αφετηρία της γραμμής Νο7 στην Κεντρική πλατεία. Η στάση "Τέρμα Μανωλάκη" επί της οδού Μανωλάκη μεταφέρεται στην οδό Γεωργιάδου κάτωθεν της εκκλησίας του Αγίου Αχιλλείου.

Σημείωση: Τα λεωφορεία της Γραμμής Νο7 δεν θα διέρχονται από την οδό Μανωλάκη αλλά από την οδό Ολύμπου (σταθμό Υπεραστικού ΚΤΕΛ) - Γεωργιάδου.

Γραμμή Νο8

Διαδρομή από πλατεία Αγίου Βησσαρίωνα προς πλατεία Νίκαιας: πλατεία Αγίου Βησσαρίωνα - Ολύμπου - Κύπρου - 28ης Οκτωβρίου - Ηρώων Πολυτεχνείου - Φαρσάλων.

Στάσεις: Η στάση "ΌΤΕ" στην οδό Φιλελλήνων μεταφέρεται στην οδό Βενιζέλου στη στάση "πλατεία Αγίου Βησσαρίωνα" στην αφετηρία της γραμμής.

Σημείωση: Οι επιβάτες για την εξυπηρέτησή τους θα πρέπει να πηγαίνουν στην αφετηρία της Γραμμής Νο8 διότι λόγω έργων το λεωφορείο δεν θα διέρχεται από την Κεντρική πλατεία.

Γραμμή Νο11

Διαδρομή Από πλατεία Τούμπας προς Κεντρική πλατεία: Παναγούλη - Αμαλίας - Βενιζέλου - Ολύμπου - Κύπρου - Μανωλάκη - Κυκλικός κόμβος Αγίου Αχιλλείου - Καλλιθέας - Αθηνάς - Θέτιδος - Κύπρου - Κεντρική πλατεία.

Στάσεις: Η στάση "Δημοτικό Ωδείο" επί της οδού Βενιζέλου μεταφέρεται έμπροσθεν του Δημοτικού Ωδείου. Η στάση "Αρχαίο Θέατρο - Αργυρόπουλος" επί της οδού Βενιζέλου μεταφέρεται στην Κεντρική πλατεία Κύπρου 84, έμπροσθεν των γραφείων του Αστικού ΚΤΕΛ.

Γραμμή Β14

Διαδρομή Από ΟΣΕ προς ΔΕΥΑΛ: Παναγούλη - Αμαλίας - Βενιζέλου - Ολύμπου - Κύπρου - Μανωλάκη - Γρηγορίου Λαμπράκη.

Στάσεις: Οι στάσεις "Ωδείο" επί της οδού Ολύμπου και "ΚΤΕΛ" επί της οδού Γεωργιάδου μεταφέρονται έμπροσθεν του Δημοτικού Ωδείου. Η στάση "Αρχαίο Θέατρο - Αργυρόπουλος" επί της οδού Βενιζέλου μεταφέρεται στην Κεντρική πλατεία Κύπρου 84, έμπροσθεν των γραφείων του Αστικού ΚΤΕΛ.

Σημείωση: Η γραμμή Β14 δεν θα διέρχεται πλέον από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ λόγω των έργων και της πεζοδρόμησης της οδού Δήμητρας από το ύψος της οδού Βύρωνος έως την οδό Βενιζέλου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στον ιστότοπο http://www.ktelast-larisas.gr και στο τηλέφωνο του σταθμαρχείου 2410-533903 επιλογή 2.

Ζητάμε την κατανόηση του επιβατικού κοινού για όλο το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών και προτείνουμε στους συμπολίτες μας να κάνουν χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αποφεύγοντας την άσκοπη χρήση του ΙΧ στο κέντρο της πόλης προς αποφυγή τόσο της δικής τους ταλαιπωρίας αλλά και όσο των υπολοίπων συμπολιτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass