Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θάνατος σε μετωπική αυτοκινήτων για 60χρονη

ΧΘΕΣ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2018 22:00

θάνατο, σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες στις 6 το πρωί στο 1ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Αγιάς – Λάρισας, βρήκε 60χρονη Αγιώτισσα.

Πρόκειται για τη Θεοδώρα Καραγιάννη, η οποία έχασε τη ζωή της όταν το επιβατικό ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας SUZUKI IGNIS και με αριθμό κυκλοφορίας ΡΙΙ 6124 στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός, κινούμενο προς Αγιά, συγκρούστηκε μετωπικά με το επιβατικό ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας RENAULT CLIO και με αριθμό κυκλοφορίας ΙΡΖ 6974, το οποίο κινούταν με κατεύθυνση προς Λάρισα και οδηγούσε ο 27χρονος Γεώργιος Καρβούνης, κάτοικος Μαρμαρίνης.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή και τα αυτοκίνητα κατέληξαν στις άκρες του δρόμου κοιτάζοντας αντίθετα της πορείας τους κι έχοντας υποστεί τεράστιες υλικές ζημιές.

Την άτυχη Θεοδώρα Καραγιάννη απεγκλώβισαν ζωντανή άντρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγιάς που έσπευσαν στο σημείο και αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με ειδική ιατρική μονάδα που είχε ήδη καταφθάσει. Δυστυχώς, όμως, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε πολύ γρήγορα στα βαριά της τραύματα.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν και τα άλλα δύο άτομα μεταφέροντάς τα κι αυτά στο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να λένε πως η οδηγός του SUZUKI, Ευαγγελία Καραγιάννη, υπάλληλος στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Αγιά, 35 ετών, κόρη της θανούσης, λόγω της κατάστασής της κρίθηκε αναγκαίο από τους γιατρούς να μεταφερθεί εν συνεχεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς, άνδρες του οποίου βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο συμβάν. Η κυκλοφορία στον δρόμο Αγιά – Λάρισα διεκόπη για αρκετή ώρα και η κίνηση διοχετευόταν μέσω παράδρομου.

Η είδηση του θανάτου της δύσμοιρης 60χρονης συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Αγιάς. Η Θεοδώρα Καραγιάννη αφήνει πίσω της τον σύζυγό της, τα τρία της αγαπημένα κορίτσια και τις οικογένειές τους.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα