Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ για τους απλήρωτους του ΟΑΕΔ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2018 15:16

Στους απλήρωτους και ανασφάλιστους εργαζόμενους στον καθαρισμό των κτιρίων του ΟΑΕΔ, αφορά ερώτηση προς την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που κατέθεσαν βουλευτές του ΚΚΕ, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Λάρισας, Γ. Λαμπρούλης.

Αναλυτικότερα όπως σημειώνουν οι βουλευτές «εκατοντάδες εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα με οκτάμηνα προγράμματα, 4ωρης απασχόλησης στον καθαρισμό των κτιρίων του ΟΑΕΔ, βρίσκονται απλήρωτοι από τον Μάιο, ανασφάλιστοι και χωρίς να γνωρίζουν ποιο θα είναι το μέλλον τους.

Οι εργαζόμενοι που κάνουν χρήση τέτοιων προγραμμάτων είναι μακροχρόνια άνεργοι και οι ανάγκες τους, λόγω της παρατεταμένης ανεργίας, είναι ιδιαίτερα οξυμένες.

Η όποια διένεξη ανάμεσα στον ΟΑΕΔ και πρώην εργολάβους, δεν μπορεί να αποτελεί αιτία για να μένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι. Η ευθύνη για την επίλυση του προβλήματος είναι αποκλειστικά στα χέρια του Υπουργείου Εργασίας και της Κυβέρνησης.

Ερωτάται η Υπουργός: Τι θα κάνει άμεσα για να πληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα σε όλους τους εργαζόμενους; Να διασφαλισθεί η συνέχεια της δουλειάς τους και να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass