Επίσκεψη παιδιών στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2018 15:50

Οι εμπειρίες στην «Κατασκήνωση στην Πόλη» του Δήμου Λαρισαίων δεν σταματούν. Τα «Δελφίνια» του Αγ. Κωνσταντίνου και «Οι Απίθανοι» του Ιπποκράτη αυτή τη φορά είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, όπου εκπαιδεύτηκαν στα σήματα και δοκίμασαν τις οδηγικές τους ικανότητες στα αυτοκίνητα του πάρκου!

Οι μικροί κατασκηνωτές με τη βοήθεια της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής και προπονήτριας ποδηλασίας κ. Ευαγγέλου, ήρθαν σε επαφή με βασικούς κανόνες οδικής κυκλοφορίας και ευαισθητοποιήθηκαν όσον αφορά στο ζήτημα της οδικής ασφάλειας. Στη συνέχεια με πολλή χαρά και ενθουσιασμό οδήγησαν και οι ίδιοι μικρά οχήματα στο ειδικά διαμορφωμένο Πάρκο σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τα παιδιά υποσχέθηκαν ότι θα είναι υπεύθυνα και προσεχτικά κατά τις μετακινήσεις τους, είτε ως πεζοί, είτε ως οδηγοί αργότερα και αποχαιρέτισαν το πάρκο αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Η τρίτη περίοδος του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη» ολοκληρώνεται στις 5 Σεπτέμβρη. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410-680205, καθημερινά από τις 8:00 έως τις 15:00, κ. Βάγια Νάτσιου στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass