Κινητοποίηση στα Φάρσαλα

* Για να γίνει πιο ασφαλής ο δρόμος Φαρσάλων - Λάρισας

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2018 22:00

Κινητοποίηση για να γίνει ο δρόμος Φαρσάλων - Λάρισας άμεσα και πιο ασφαλής πραγματοποίησε μια ομάδα Φαρσαλινών με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κων/νο Τύμπα χθες το πρωί Κυριακής στον Περιφερειακό δρόμο απέναντι από το Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων.

Στο κάλεσμα της Επιτροπής Πρωτοβουλίας ανταποκρίθηκαν περίπου 150 άτομα, αφού η κατασκευή του δρόμου αυτού είναι κεντρικής προτεραιότητας.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτ. Γιαννακόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κων/νος Καραμπάτσας, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Σταύρος Πουλαράκης και η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Μαρία Ιφου. Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο κ. Κων/νος Τύμπας, ο οποίος -μεταξύ άλλων- ανέφερε τα εξής: "Η εκδήλωση αυτή αποτελεί κινητοποίηση και διαμαρτυρία μαζί για τον δρόμο Φαρσάλων - Λάρισας. Όλα εξαρτώνται από μας, η κατασκευή αυτού του δρόμου είναι θέμα προτεραιότητας. Οι υποσχέσεις αυτών που μπορούν να δώσουν λύσεις δίνουν και παίρνουν. Η γραφειοκρατία μεγάλη. Περίπου 10 χρόνια οι μελέτες για την κατασκευή του δρόμου περιφέρονται στους διαδρόμους του αρμόδιου υπουργείου. Όλοι κάνουν δηλώσεις χωρίς να δεσμεύονται. Να μας πουν ξεκάθαρα τι πρόκειται να γίνει (ο περιφερειάρχης, ο δήμαρχος κ.λπ.). Πριν 10 ημέρες ο κ. Σπίρτζης είπε ότι το έργο δημοπρατείται εντός του 2018. Ποιον και τι να πιστέψουμε. Ο δρόμος Λάρισας-Φαρσάλων έγινε "Γεφύρι της Αρτας". Ενας δρόμος επικίνδυνος που στοίχισε τη ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας. Ενας δρόμος "καρμανιόλα". Απαιτούμε έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο για το καλό όλων μας, για την ασφάλειά μας, για το καλό της πρωτογενούς ανάπτυξης. Δεν μηδενίζουμε τις προσπάθειες κανενός. Σήμερα διατρανώνουμε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας, που ελπίζουμε να είναι γόνιμες.

Συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας με βάσιμες ελπίδες και προσδοκίες. Διαδηλώνουμε για τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας".

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμα οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δέσποινα Συροπούλου, κ. Ευαγγ. Κατσιαούνης, κ. Γ. Αρσενόπουλος, εκπρόσωποι συλλόγων και κάτοικοι της περιοχής.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass