Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος αντιδήμαρχος ο Σπ. Καλέτσιος

Οικονομικών και Τεχνικών έργων στο Κιλελέρ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2018 15:30

Με απόφασή του, ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, όρισε τον δημοτικό σύμβουλο κ. Σπ. Καλέτσιο, αντιδήμαρχο Οικονομικών και  Τεχνικών έργων του Δήμου Κιλελέρ. Είχε προηγηθεί, μετά από δική του αίτηση, η αποδοχή της παραίτησης του  κ.  Κωνσταντίνου Χατζηκωνσταντίνου από τη θέση αυτή. Η θητεία του κ. Καλέτσιου θα λήξει στις 31/8/2019.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον απερχόμενο αντιδημάρχο Κων. Χατζηκωνσταντίνου για την άψογη και απρόσκοπτη συνεργασία που είχαν κατά τον χρόνο άσκησης των καθηκόντων του και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο νέος αντιδήμαρχος Σπύρος Καλέτσιος θα συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του προκατόχου του. Οι απελθών αντιδήμαρχος ευχαρίστησε το Θανάση Νασιακόπουλο και όλη τη δημοτική ομάδα για τη στήριξη που του προσέφεραν κατά τη διάρκεια της θητείας του και δήλωσε με σαφήνεια ότι από τη θέση του δημοτικού συμβούλου πλέον θα προσφέρει την αμέριστη βοήθειά του στη δημοτική αρχή. Ο νέος αντιδήμαρχος αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο για την τιμή που του έκανε να του εμπιστευθεί την αντιδημαρχία κατέθεσε τη διάθεσή του να συνεισφέρει τα μέγιστα έτσι ώστε να επιτύχει στο έργο  που του ανατέθηκε συνεχίζοντας την επιτυχημένη θητεία το προκατόχου του.

Ο Σπύρος Καλέτσιος είναι διδάσκαλος,  απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ, μόνιμος εκπαιδευτικός με οργανική θέση στο Δημοτικό Σχολείο της Χάλκης. Έχει διδάξει σε σχολεία της Καλύμνου, της Ελευσίνας, της Παλλήνης, του Πικερμίου, του Αλμυρού, του Ευυδρίου – Λόφου, της Βαμβακούς, των Νέων Καρυών και της Νίκαιας. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Κιλελέρ στη Δημοτική Ενότητα Κραννώνα και Δημοτικός Σύμβουλος του τέως Δήμου Νίκαιας. Είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής και Πρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου Μύρων «Βενιζέλος Ριζιώτης».

Σχετικά Άρθρα