Ο Στέλιος Σπανογιάννης υπ. δήμαρχος Τυρνάβου

* ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2018 22:20
Ο κ. Στ. Σπανογιάννης κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου και ζητά τη στήριξη της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Λάρισας Ο κ. Στ. Σπανογιάννης κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου και ζητά τη στήριξη της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Λάρισας

Νέα υποψηφιότητα για το δημαρχιακό αξίωμα του Δήμου Τυρνάβου, από τον πολιτικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας, στον οποίο καταγράφεται το ενεργό ενδιαφέρον στελεχών της νέας γενιάς του κόμματος, οι οποίοι δηλώνουν ανοιχτά και απερίφραστα τη βούλησή τους να μετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019, διεκδικώντας το χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου και –προσβλέποντας αντίστοιχα- σε στήριξη.

Ο κ. Στέλιος Σπανογιάννης, από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στον πρωτογενή τομέα και μέλος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου, γνωστοποίησε χθες το μεσημέρι με επιστολή του που κατέθεσε στη ΝΟΔΕ Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας την πρόθεσή του να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου στις ερχόμενες εκλογές. Μάλιστα στην επιστολή του προς τη ΝΟΔΕ ο Στέλιος Σπανογιάνης σημειώνει ότι η υποψηφιότητά του έχει ενωτικό χαρακτήρα.

* Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Αυγούστου με τη φράση «Ραντεβού στις δημοτικές εκλογές» ο Αμπελωνίτης κ. Κώστας Ζιάγκας, μέχρι πρότινος μέλος της διοίκησης της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Τυρνάβου ο οποίος παραιτήθηκε, δήλωσε ότι κατέρχεται στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου, διευκρινίζοντας ότι παραμένει απλός νεοδημοκράτης.

Στην επιστολή του ο κ. Σπανογιάννης αναφέρει:

«Μετά από μεγάλη περίσκεψη και την παρότρυνση αρκετών φίλων και μελών της Νέας Δημοκρατίας Τυρνάβου αποφάσισα να σας γνωστοποιήσω την πρόθεσή μου να κατέλθω ως υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Με την ενέργειά μου αυτή φιλοδοξώ να εκφράσω πρωτίστως τον κόσμο της πρωτογενούς παραγωγής του Δήμου Τυρνάβου,αλλά και τους νεοδημοκράτες που στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές δεν είχαν την ευκαιρία να εκδηλώσουν εμπράκτως την υποστήριξή τους προς το πρόσωπό μου , όπως θα επιθυμούσαν και θα έκαναν υπό άλλες περιστάσεις.

Η υποψηφιότητά μου έχει τον χαρακτήρα μιας ενωτικής προσπάθειας που αποσκοπεί στην εξουδετέρωση των όποιων διαιρέσεων, έτσι ώστε η Ν.Δ. Τυρνάβου να καταφέρει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου. Ο κόσμος της Ν.Δ. δεν πρόκειται να ανεχθεί μια ακόμα ήττα στον Τύρναβο , καθώς ήδη επί σειρά ετών είναι αποκλεισμένος από τα κέντρα λήψης αποφάσεων σε τοπικό επίπεδο.

Θεωρώ λοιπόν ότι έχει έρθει η ώρα της ανάδυσης μια νέας εποχής για τη Ν.Δ. Τυρνάβου και στο πνεύμα αυτό επιθυμώ να συμβάλω με τη δική μου πολιτική κίνηση, η οποία ευελπιστώ ότι θα έχει την υποστήριξη της παράταξης.

Και ο κ. Σπανογιάννης συνεχίζει: «Στο πλαίσιο αυτό, σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν, καθώς ήδη έχω ξεκινήσει τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Ο κόσμος της παραγωγής, της εργασίας, του πολιτισμού και των επιχειρήσεων πρέπει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση να συνταχθεί με τις αυτοδιοικητικές κινήσεις της κεντροδεξιάς και έτσι πιστεύω πως η δική μου ενωτική πρόταση συγκεντρώνει όλες τις βασικές προϋποθέσεις για να γίνει ο στόχος αυτός πράξη.

Περιμένοντας τις δικές σας ενέργειες, τρέφω την πεποίθηση ότι η πρωτοβουλία μου θα στηριχτεί από τη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Λάρισας καθώς έχει ως γνώμονα τη δυναμική της ενότητας και της νίκης στην επερχόμενη εκλογική δοκιμασία,καταλήγει ο κ. Στ. Σπανογιάννης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass