ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟ 1944

Η Γιάννουλη τιμά τους εκτελεσθέντες πατριώτες

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 22:00
Το μνημείο των εκτελεσθέντων στο Δημοτικό Κοιμητήριο Γιάννουλης Το μνημείο των εκτελεσθέντων στο Δημοτικό Κοιμητήριο Γιάννουλης

Επίσημο μνημόσυνο θα τελέσει και φέτος η Δημοτική Κοινότητα Γιάννουλης του Δήμου Λαρισαίων για να τιμηθούν ηρωικά οι εκτελεσθέντες πατριώτες από τα γερμανικά στρατεύματα Κατοχής στις 7 Σεπτεμβρίου 1944.

Οι εκτελεσθέντες Γιαννουλίτες είναι οι Απόστολος Κων. Αβδημιώτης, Μιχαήλ Σωτ. Κουλουψούζης, Χρήστος Κλεοβ. Μιχαλακίδης και Κωνσταντίνος Νικ. Θεριμιώτης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.30 το πρωί στον καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης μετά τη θεία λειτουργία θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων από το Δήμο Λαρισαίων και την Εθνική Αντίσταση στο ειδικά ανεγερθέν μνημείο των παραπάνω φονευθέντων στο Δημοτικό Κοιμητήριο Γιάννουλης.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γιάννουλης κ. Κώστας Φατούρας και τα μέλη Δ.Κ. καλούν τα μέλη να συμμετάσχουν στην τιμητική αυτή εκδήλωση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση μνήμης για τους εκτελεσθέντες πατριώτες αποφασίστηκε από το Κοινοτικό Συμβούλιο Γιάννουλης σε συνεδρίαση της 21ης Ιουνίου 1979, επί προεδρίας Νίκου Αραπατσάνη.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass