Με αυτοδιοικητικούς συναντάται το Δ.Σ. του Συλλόγου Μεσαγγάλων

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 15:14

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του στον οικισμό.

Στο πλαίσιό της, ο πρόεδρος κ. Γιώργος Γελαδάρης, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει όλοι απ' τη μεριά τους και στους τομείς που έχουν αναλάβει, να προσπαθήσουν να λύσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας των Μεσαγγάλων, τονίζοντας ότι: «με θέληση, με τη βοήθεια του Δήμου και της Περιφέρειας, θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε την περιοχή μας, καθ΄ ότι η παραλία των Μεσαγγάλων είναι η μοναδική στον Δήμο Τεμπών και πρέπει να αποτελεί τον καθρέφτη του Δήμου.

Ήμαστε ένας οικισμός με 4.000 σπίτια και 6.000 παροχές νερού με κόσμο από διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας μέχρι και από τη Βόρεια Ελλάδα». Επίσης ανάφερε ότι θα ζητήσει συνάντηση με τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κολλάτο για να συζητήσουν προβλήματα των Μεσαγγάλων καθώς και με τους αντιπεριφερειάρχες των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας γιατί όπως υποστήριξε: «ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού των νομών αυτών έχει εξοχικά στην περιοχή».

Τέλος, προγραμματίζονται συναντήσεις με την ηγεσία της πυροσβεστικής υπηρεσίας Λάρισας για θέματα πυρόσβεσης και με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, προκειμένου να συζητηθούν θέματα όπως το οικιστικό, ο παραλιακός δρόμος, η διάνοιξη κεντρικού δρόμου, η λειτουργία του αγροτικού ιατρείου Μεσαγγάλων σε 24ωρη βάση κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass