Με Αλέκα Παπαρήγα το Φεστιβάλ της ΚΝΕ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 15:20
Από τη συνέντευξη Τύπου στελεχών της ΚΝΕ και του ΚΚΕ Από τη συνέντευξη Τύπου στελεχών της ΚΝΕ και του ΚΚΕ

Με συζήτηση έχουσα θέμα «ΚΚΕ το πιο νέο Κόμμα, σταθερά 100 χρόνια, δίπλα στη νέα γενιά», με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα και μεγάλη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του ‘’Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ" που θα φιλοξενηθεί στην Κοίτη του Πηνειού στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

Χθες Τρίτη το μεσημέρι δόθηκε συνέντευξη Τύπου για το φεστιβάλ, στην οποία ομιλητές ήταν η Ρούλα Ξιφαρά μέλος του Τομεακού Γραφείου Λάρισας του ΚΚΕ, ο Αλέξης Ζορμπάς γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου ΚΝΕ Λάρισας και ο Κώστας Κουρελάς γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου ΤΕΙ-ΑΕΙ Λάρισας. Στη συνέντευξη Τύπου ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε ότι: «Το φετινό Φεστιβάλ είναι ξεχωριστό, γιατί η συμπλήρωση των 100 χρόνων του Κόμματος και των 50 χρόνων της ΚΝΕ μάς γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον, για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Το Φεστιβάλ αποτελεί εδώ και δεκαετίες μια κορυφαία πολιτική και πολιτιστική εκδήλωση σε όλη τη χώρα και στη Λάρισα, φτιάχνεται με το μεράκι και την εθελοντική δουλειά μελών, φίλων του κόμματος και της ΚΝΕ και δεν έχει χορηγούς εταιρείες και πολυεθνικές. Ξεχωρίζουμε από το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ:

Την Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση, στις 9.30 μ.μ., με ομιλία από τον Γιώργο Μαρίνο μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, τη μεγάλη συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, με τίτλο «Το παιχνίδι παίζεται ακόμα… 44 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ» και τη συζήτηση με θέμα «Οι αναδιαρθρώσεις στα ΤΕΙ και τα ΑΕΙ, και η θέση του ΚΚΕ», με ομιλήτρια τη Ζωή Χαχάμη μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Το Σάββατο 15 Σεπτέμβρη στις 8.30 μ.μ τη συζήτηση με θέμα «ΚΚΕ το πιο νέο Κόμμα, σταθερά 100 χρόνια, δίπλα στη νέα γενιά», με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, την παράσταση stand up Comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, το λαϊκό γλέντι με τίτλο «Τα δικά του τραγούδια καθώς και αγαπημένες επιλογές από το λαϊκό ρεπερτόριο», με τον Βαγγέλη Κορακάκη.

Μας εμπνέει η ηρωική πορεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα του λαού μας. Μας εμπνέουν τα παραδείγματα χιλιάδων συντρόφων μας που θυσιάστηκαν στη σύγκρουση με το καπιταλιστικό σύστημα, για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα, να οικοδομηθεί η νέα κοινωνία, ο σοσιαλισμός - κομμουνισμός. Μας εμπνέει η παρακαταθήκη που άφησε το Κόμμα μας στις επόμενες γενιές, με τις μεγάλες στιγμές της ταξικής πάλης στην Ελλάδα, αλλά και τις πολύ δύσκολες στιγμές της αντεπανάστασης που κράτησε ψηλά τη σημαία με το σφυροδρέπανο.

Το Φεστιβάλ μας είναι μια μεγάλη παρέμβαση στις εξελίξεις που στέλνει πολιτικό μήνυμα εναντίωσης σε αυτήν την πολιτική αλλά και ελπίδα πως δεν μας έχουν στο χέρι. Πως η νεολαία των εργατικών - λαϊκών στρωμάτων σηκώνει το κεφάλι, διεκδικεί το μέλλον που της αξίζει, δυναμώνοντας τους αγώνες και το ΚΚΕ παντού!» κατέληξαν τα στελέχη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ για το φεστιβάλ «100 χρόνια ΚΚΕ 50 χρόνια ΚΝΕ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass