ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ:

«Σε διάσταση με την πραγματικότητα ο κ. Καλογιάννης »

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2018 15:30

«Αντί να απολογηθεί στους πολίτες ο δήμαρχος Λαρισαίων, επιλέγει να κάνει μαθήματα αντιπολίτευσης», ανταπαντά με επιστολή της η κ. Καραλαριώτου, τονίζοντας τα ακόλουθα: «Ο κ. Καλογιάννης, δια μέσω του Γραφείου Τύπου του Δήμου Λαρισαίων, τυφλωμένος, προφανώς, από την αίσθηση της εξουσίας, αντί να απολογηθεί στους πολίτες και στο μήνυμα που του στέλνουν κάθε μέρα, επιλέγει να κάνει μαθήματα αντιπολίτευσης.

Η αλήθεια είναι πως σε αυτό θα ήταν πολύ καλός, αν βέβαια, μετά από τόσα χρόνια στην αντιπολίτευση, είχε μάθει τον ρόλο αυτό.

Πάει πολύ όμως ο σημερινός δήμαρχος Λαρισαίων να κάνει μαθήματα αντιπολίτευσης, όταν ο ίδιος και οι σημερινοί του σύντροφοι, ως αντιπολίτευση, στάθηκαν απέναντι σε κάθε μεγάλη αλλαγή που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λάρισας επί 16 ολόκληρα χρόνια. Οι άνθρωποι που εκτόξευσαν εναντίον του πρώην δημάρχου κάθε είδους συκοφαντία, τολμούν σήμερα να μιλούν για «καταστροφολογία» και «απόλυτο μηδενισμό». Αυτοί που σήκωσαν ψηλά τα λάβαρα της δήθεν «κάθαρσης» στον δήμο και που όταν ανέλαβαν τη διακυβέρνησή του, δεν βρήκαν το παραμικρό για να στηρίξουν τις έωλες, μέχρι τότε κατηγορίες τους, τολμούν σήμερα να γίνονται κήνσορες της ηθικής!

Επί της ουσίας, ο κ. Καλογιάννης κάνει λόγο για μια απλή «αναστάτωση» στο κέντρο της πόλης, την ώρα που η κατάσταση θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Εγκαλεί εμάς για τη σκόνη, την κλίση των πεζοδρομίων και την κυκλοφοριακή ασφυξία, την ώρα που όλα αυτά είναι απτά αποτελέσματα των προεκλογικών του παρεμβάσεων.

Ο δήμαρχος που έχει κατορθώσει το πρωτοφανές, για τη λογική και την ασφάλεια των κατοίκων, να κόψει μια ολόκληρη πόλη στα δύο, μη έχοντας προγραμματίσει ασφαλείς διεξόδους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αλλά και παρκαρίσματος πέριξ του κέντρου, εγκαλεί εμάς γιατί έχουμε το… θράσος να ασκούμε αντιπολίτευση!

Προφανώς ο ίδιος και οι σύντροφοί του θα επιθυμούσαν όλα να γίνονται χωρίς καμία κριτική, χωρίς κανέναν αντίλογο, χωρίς καμία υπόδειξη και επισήμανση. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς έτσι λειτουργεί η δημοκρατία.

Αναφέρεται ο κ. Καλογιάννης σε μια σειρά παρεμβάσεων στις συνοικίες της πόλης, επισημαίνοντας ο ίδιος, πως μιλάει για τις… ασφαλτοστρώσεις(!) που έγιναν πριν λίγο μόλις καιρό. Αυτά είναι τα μέτρα τους. Αυτός είναι ο πήχης τους. Όλα χαμηλά και μόνο σχέδια επί χάρτου, για όλα αυτά που θα συμβούν στην πόλη μετά από… πέντε ή έξι χρόνια!

Προφανώς η καθημερινότητα των κατοίκων της Λάρισας και η πραγματικότητα που αυτοί αντιμετωπίζουν έρχεται σε αντίθεση με το φαντασιακό υπόβαθρο του κ. Καλογιάννη, ο οποίος, υποτίθεται πως εργάζεται για το… μέλλον, αγνοώντας, την ίδια στιγμή, το παρόν(!)

Οι Λαρισαίοι, να είναι σίγουρος ο κ. Καλογιάννης, και βλέπουν και αξιολογούν. Και όντως θα δώσουν την απάντησή τους. Μέχρι τότε όμως, είναι υποχρεωμένος ο ίδιος και οι σύντροφοί του, τουλάχιστον, να μην εμπαίζουν τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας.

Υ.Γ: Επειδή για μια ακόμη φορά ο κ. Καλογιάννης επανέρχεται στο γνωστό θέμα της αγωγής, να του υπενθυμίσουμε, πως το «πρωτάκουστο και πρωτοφανές» δεν είναι η υπεράσπιση της τιμής και της υπόληψής, αλλά το ότι ο ίδιος εκτόξευσε μια συκοφαντία με αποκλειστικό στόχο να πλήξει το ηθικό υπόβαθρο της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης. Φυσικά, περνώντας ο καιρός όλοι αντιλαμβάνονται πως το άγχος που του δημιουργεί η ανυπαρξία έργου σε συνδυασμό με τη συντόμευση της ημέρας των εκλογών, τον οδηγεί στην προσφιλή του τακτική, δηλαδή της σπίλωσης της τιμής και ηθικής του πολιτικού του αντιπάλου , όπως ακριβώς έπραττε και στην αντιπολίτευση, εναντίον του πρώην δημάρχου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass