Τα «Θεοτόκια» στην Κοιλάδα

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2018 15:46

Η Κοιλάδα της Λάρισας θα εορτάσει τη Γέννηση της Θεοτόκου με τα καθιερωμένα «Θεοτόκια», όπου η Εκκλησιαστική Επιτροπή, η Κοινότητα της Κοιλάδος και ο Πολιτιστικός Σύλλογος, διοργανώνουν τα θρησκευτικά και πολιτιστικά δρώμενα, τα οποία κοσμούν την Κοιλάδα και τη Λάρισα.

Σήμερα Πέμπτη, το απόγευμα στις 7:00, θα ψαλεί στην εκκλησία της Παναγίας το ιερό Ευχέλαιο και θα δοθεί μικρά δεξίωση στους επιτυχόντες μαθητές του Λυκείου Κοιλάδος. Το Λύκειο της Κοιλάδος σημείωσε μία σημαντική επιτυχία και φέτος, μιας και η υποδειγματική διδασκαλία των εκπαιδευτικών, σε ένα οργανωμένο σχολείο με άριστο προσωπικό, δίνει πάντα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Την Παρασκευή από τις 7:00 το απόγευμα θα ψαλεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και θα γίνει η περιφορά της Θαυματουργού εικόνας της Παναγίας των Κοιλαδαίων, παρουσία της Δημοτικής Αρχής και με τη συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Λαρισαίων, του Συλλόγου της Κοιλάδος «ο Φάρος» και των προσκεκλημένων πολιτιστικών συλλόγων. Το βράδυ ο Σύλλογος της Κοιλάδος «ο Φάρος» θα παρουσιάσει χορούς και τραγούδια της Θράκης. Το Σάββατο το πρωί από τις 7:30 θα τελεσθεί η πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την αρτοκλασία και το απόγευμα θα ψαλεί η παράκληση της Παναγίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass