Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνελήφθη υπεύθυνος του έργου στη Μεγ. Αλεξάνδρου

ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΝΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ 4ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2018 15:54

Στη σύλληψη υπεύθυνου της αναδόχου εταιρείας που ανακατασκευάζει την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου, προχώρησαν χθες το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Λάρισας. Η σύλληψη του 31χρονου έγινε έπειτα από μήνυση που κατέθεσε 45χρονος Λαρισαίος μετά τον τραυματισμό του 4χρονου γιού του, στη συμβολή των οδών Μεγ. Αλεξάνδρου και Παπακυριαζή, όπου εκτελούνται έργα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», στις 7.30 προχθές το απόγευμα, ο 45χρονος συνόδευε το παιδί του όταν στη συμβολή του πεζοδρόμου με τη Μεγ. Αλεξάνδρου όπου εκτελούνται έργα, το μικρό αγόρι έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματισθεί. Το παιδί μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο όπου αποχώρησε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο 45χρονος κατέθεσε μήνυση σε βάρος της αναδόχου εταιρείας με αποτέλεσμα χθες το πρωί, στον χώρο του έργου να εντοπισθεί και να συλληφθεί ο 31χρονος υπεύθυνος του έργου. Ο 31χρονος αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με εισαγγελική εντολή ενώ θα ερευνηθεί αν στον χώρο των έργων υπάρχει επαρκής σήμανση που να προειδοποιεί τους διερχόμενους πολίτες για την εκτέλεση εργασιών, όπως και για τη λήψη προστατευτικών μέτρων για την αποφυγή ατυχημάτων.