Εγγραφές υποψήφιων εθελοντών/διασωστών

ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2018 15:31

Οι υποψήφιοι Εθελοντές που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν μέσα από το βασικό σχολείο, που προσφέρει δωρεάν η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Λάρισας (ΕΠΟΜΕΑ) και να ενταχθούν στην Ομάδα των Επίλεκτων Λάρισας, μπορούν να κάνουν αιτήσεις και να ενημερώνονται για την ομάδα κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 6 μ.μ. έως 7.30 μ.μ. στα γραφεία μας που στεγάζονται στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου στην οδό Κάρλας και Λαζαρίδη.

Το βασικό σχολείο θα έχει διάρκεια πέντε μήνες και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Κυριακή το απόγευμα στις 6 μ.μ. Η εκπαίδευση όπως κάθε χρόνο προσφέρεται από επαγγελματίες στην ειδικότητά τους και εστιάζουν τόσο στη θεωρητική κατάρτιση των διασωστών όσο και στην πρακτική εξάσκησή τους.

Με το πέρας του βασικού σχολείου και με την επιτυχή περάτωση των εξετάσεων οι εθελοντές διαλέγουν μια από τις παρακάτω ειδικότητες: Πρώτες βοήθειες, ορεινή διάσωση, διάσωση στο υγρό στοιχείο, τηλεπικοινωνίες. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Μαίρη Παπακωνσταντίνου πρόεδρος 6979983859, Τσιάλτας Δημήτριος Ταμίας 6980-268995, Δεληβός Φωτεινός μέλος 6977-626576.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass