Βαλκανικό μουσικό καραβάνι

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2018 22:10

Με το βαλκανικό μουσικό καραβάνι ξεκινούν, το πρωί της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου, οι μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν το φετινό Παζάρι της Λάρισας.

Το μουσικό σχήμα του Μάρκο Μάρκοβιτς συνοδευόμενο από μέλη χορευτικών συλλόγων της Λάρισας, με πατινάδα στην Κεντρική πλατεία αλλά και σε κεντρικές οδούς της Λάρισας θα σημάνουν την έναρξη των εκδηλώσεων που θα ξεκινήσουν το πρωί της μεθεπόμενης Κυριακής και θα κορυφωθούν το βράδυ της ίδιας ημέρας, στον χώρο του Παζαριού με τη συναυλία του Γκόραν Μπρέγκοβιτς.

Τα διαδικαστικά των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, στο πλαίσιο του Παζαριού της Λάρισας εγκρίθηκαν χθες βράδυ κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου να ερωτά για την κατάσταση των ανακατασκευασμένων γηπέδων με αφορμή και τις κακοτεχνίες και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Θ. Αδαμόπουλο να διευκρινίζει ότι το έργο δεν θα παραληφθεί εφόσον αντιμετωπισθούν πρώτα οι κακοτεχνίες.

Ο επικεφαλής παράταξης Ντ. Διαμάντος κατέθεσε ερώτηση για το ιστορικό εμπορικό κέντρο της Λάρισας, ζητώντας – μεταξύ άλλων - χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του Αρχαίου Θεάτρου, δημιουργία χώρων στάθμευσης, χώρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και, την ολοκλήρωση στον προβλεπόμενο συμβατικό χρόνο των έργων.

Με τον αναπληρωτή δήμαρχο και αντιδήμαρχο Έργων Γ. Σούλτη να διαβεβαιώνει για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αν δεν έχουμε κατακλυσμό τα έργα στο Κέντρο, όπως η Μεγ. Αλεξάνδρου και η Μανδηλαρά, θα ολοκληρωθούν στις 25 Οκτωβρίου» για να επαναλάβει «τη δέσμευση του δημάρχου να εξετασθεί το ενδεχόμενο ακόμη και της μείωσης τελών» για τον θιγόμενο εμπορικό κόσμο.

 Στη συνεδρίαση μεταξύ άλλων εγκρίθηκε η διοργάνωση κοινωνικών δραστηριοτήτων του Δήμου Λαρισαίων κατά των ναρκωτικών ενώ συζητήθηκε και η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Λαρισαίων και του ΤΕΙ Θεσσαλίας με τίτλο "Διερεύνηση Λειτουργίας Διαμόρφωσης και Διαχείρισης Σχολικών Αυλών", θέμα για το οποίο τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, Κων. Παπαδημητρίου.

ΚΟΙΝΑ

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με τη συζήτηση διαφόρων θεμάτων αλλά νωρίτερα, τόσο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημ. Τάχος όσο και οι επικεφαλής των παρατάξεων, καλωσόρισαν τον δημοτικό σύμβουλο Χρ. Αγορίτσα, ο οποίος δεσμεύθηκε να υπηρετήσει τα κοινά της πόλης.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Αγορίτσας, μέλος της παράταξης Διαμάντου, ανέλαβε καθήκοντα μετά την πρόσφατη παραίτηση του Μάρ. Ξηρομερίτη ο οποίος αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου, όπως ο ίδιος δήλωσε, να κινηθούν οι διαδικασίες στον χώρο της κεντροδεξιάς για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass