ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΦΥΛΛΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ

Η γωνία προσπτώσεως ευνοεί συμβάντα πτώσεως

* Κατασκευαστικό λάθος σε πεζοδρόμιο, Γεωργιάδου και Ολύμπου, έχει ρίξει στο έδαφος πάνω από 2.000 άτομα

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2015 8:16

 

Το αν πρόκειται για κακοτεχνία θα έπρεπε να το κρίνει ο μηχανικός του Δήμου ή και ο μάστορας του συνεργείου. Ωστόσο η πραγματικότητα βοά, αφού καθημερινώς στο συγκεκριμένο πεζοδρόμιο πέφτει κόσμος σαν τα φύλλα το φθινόπωρο.

«Τα τελευταία χρόνια πρέπει να έχουν πέσει ίσα και με δυό χιλιάδες άτομα...» λέει παρόδιος καταστηματάρχης. «Κάθε μέρα έχουμε περιστατικά. Πριν λίγο σήμερα έπεσε ένα παιδί, γδάρθηκε, να και τα αίματα ακόμη στις πλάκες. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους, να διορθωθεί το πεζοδρόμιο...»

Για το συγκεκριμένο θέμα έχει ξαναγράψει η εφημερίδα παλαιότερα, είχε ενημερωθεί κι ο Δήμος αλλά... «Τα είχαμε πει στον προηγούμενο δήμαρχο, δεν έγινε κάτι. Ο δήμαρχος άλλαξε, να δούμε με τον τωρινό...»

Η απότομη πλαγιά στο πεζοδρόμιο Γεωργιάδου και Ολύμπου, μπροστά στο ΚΤΕΛ, πολυσύχναστο πέρασμα. Η σταδιακή ταπείνωση του πεζοδρομίου ώσπου να συναντήσει ομαλά το οδόστρωμα, φαίνεται ότι δεν κατασκευάστηκε με τη δέουσα ομαλότητα. Η γωνία προσπτώσεως ευνοεί συμβάντα πτώσεως. Και τραυματισμών, ιδίως ηλικιωμένων που χάνουν ευκολότερα τον βηματισμό και την ισορροπία τους. Αλλά και αφηρημένων περαστικών που αιφνιδιάζονται από την απότομη αλλαγή της κλίσης. Η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου, δεν μπορεί παρά να επιληφθεί.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass