Κάδος απορριμμάτων για κάθε πέντε σπίτια στον Αμπελώνα

* ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2018 15:20
Από την τοποθέτηση των νέων κάδων στον Αμπελώνα Από την τοποθέτηση των νέων κάδων στον Αμπελώνα

Τοποθετήθηκαν 52 νέοι κάδοι απορριμμάτων στην πόλη του Αμπελώνα τις τελευταίες 15 ημέρες, ένα μέρος εκ των οποίων αντικατέστησε παλιούς και σπασμένους κάδους και ένα μέρος τοποθετήθηκε σε νέα σημεία αποκομιδής.

Σύμφωνα με την απογραφή της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Τυρνάβου, στην πόλη του Αμπελώνα το δίκτυο αποκομιδής απορριμμάτων διέθετε 474 κάδους και με την τελευταία προσθήκη ο αριθμός έφτασε στους 504. Η αναλογία κάδων ανά σπίτι είναι δηλαδή ένας κάδος για κάθε πέντε σπίτια, ένα ποσοστό το οποίο θεωρείται ίσως από τα πιο υψηλά στη χώρα ενώ συγκριτικά στην πόλη του Τυρνάβου η αναλογία είναι ένας κάδος για κάθε δεκαπέντε σπίτια. Τα συγκριτικά στοιχεία δείχνουν ότι ο Αμπελώνας διαθέτει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο κάδων.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας σύμφωνα με τις υποδείξεις των υπαλλήλων αλλά και των πολιτών αντικαθιστά και επανατοποθετεί νέους κάδους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Αν εμφανίζονται κάποιες αρρυθμίες στη διάρκεια του χρόνου, αυτές οφείλονται:

- Στην έλλειψη προσωπικού, πρόβλημα το οποίο θα πάψει να υπάρχει με την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης μονίμων υπαλλήλων.

- Στη συνήθεια λίγων (ευτυχώς) πολιτών που λειτουργούν με αντικοινωνική συμπεριφορά και αφήνουν τα σκουπίδια εκτός κάδου αν και δεν είναι γεμάτος.

- Στη συνήθεια πάλι λίγων να αφήνουν τα σκουπίδια οποιαδήποτε ημέρα και ώρα που δεν σχετίζεται με το πρόγραμμα αποκομιδής.

Γι’ αυτό και η Υπηρεσία Καθαριότητας θα τοποθετήσει άμεσα πινακίδες σε κάθε κάδο που να ενημερώνει τους πολίτες για το πρόγραμμα αποκομιδής.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass