Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήλωση Ηρώς Διώτη για το «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2015 21:15

Με αφορμή την επικράτηση του «ΟΧΙ» στο σημερινό δημοψήφισμα στο ν. Λάρισας καθώς και σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, η βουλευτίνα Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος έδειξε τρία πολύ σημαντικά για την επόμενη μέρα πράγματα:

1. Ο ελληνικός λαός είναι ώριμος και αποφασισμένος να διεκδικήσει το μέλλον του.

2. Η τρομοκρατία που ασκήθηκε σ’ αυτό το λαό από το ευρωπαϊκό και ελληνικό πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο επιστράφηκε στον αποστολέα.

3. Τα μνημόνια και η λιτότητα δεν μπορεί να είναι το μέλλον της Ευρώπης.

Ο ελληνικός λαός σήμερα έδωσε την μάχη στο όνομα όλων των εργαζομένων, ανέργων και, πληττομένων από τη νεοφιλελεύθερη τραγωδία, ευρωπαίων. Έγραψε ιστορία απ’ αυτή που θα τη διαβάζουν στα βιβλία οι επόμενες γενιές. Με περηφάνια και αξιοπρέπεια, όρθιος, έδωσε τη μάχη για τη δημοκρατία και για μια καλύτερη ζωή εναντία σε θεούς και δαίμονες. Γνωρίζει τις δυσκολίες και υπέδειξε το δρόμο που πρέπει να εξακολουθήσουμε. Πιστεύω πως αυτό το αποτέλεσμα δίνει ελπίδα σε όλους τους απλούς ανθρώπους, μέσα κι έξω από τα σύνορα, και δίνει και την ευκαιρία στην Ευρώπη ν’ αλλάξει σελίδα. Σ’ αυτό το λαό, εμείς υποκλινόμαστε».

Σχετικά Άρθρα