Πρεσβευτές τουρισμού του Δήμου Τεμπών Σέρβοι δημοσιογράφοι

* ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ, ΚΟΙΛΑΔΑ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2018 22:12

Πολύ καλός οικοδεσπότης, γνώστης της ιστορίας του τόπου και άριστος ξεναγός ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο οποίος βρέθηκε στα ιστορικά Αμπελάκια σε συνάντηση που είχε με την ενδεκαμελή αποστολή από δημοσιογράφους που αντιπροσωπεύουν τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της Σερβίας, την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Σερβίας και Tour Operators.

Ο κ. Κολλάτος είχε επαφές με τους Σέρβους δημοσιογράφους στο πλαίσιο μιας επίσκεψης που σκοπό είχε να παρουσιαστεί με τον καλύτερο τρόπο το τουριστικό προϊόν του Δήμου Τεμπών.

Η ενδεκαμελής αποστολή ξεναγήθηκε στον Δήμο Τεμπών, στα ιστορικά Αμπελάκια, στην Κοιλάδα των Τεμπών και ενημερώθηκαν από τον κ. Κολλάτο για τα τουριστικά μέρη του Δήμου, τον θρησκευτικό τουρισμό, τις όμορφες παραλίες του Δήμου, την αξιοποίηση της Κοιλάδας των Τεμπών όπως και για τα προϊόντα που παράγει η περιοχή.

Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος πρόσφερε αναμνηστικά και τουριστικό υλικό στους δημοσιογράφους καθώς επίσης ένα γυάλινο πλακίδιο όπου είναι χαραγμένος ο χάρτης με όλα τα χωριά του Δήμου Τεμπών στην επικεφαλής της αντιπροσωπείας κ. Σοφία Λαζαρίδου, διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ στη Σερβία και υπεύθυνη για τον τουρισμό στις χώρες Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, η οποία έχει συμβάλει στον σχεδιασμό της επίσκεψης αλλά και στη συγκρότηση της αποστολής.

 «Η κ. Σοφία Λαζαρίδου είναι ένας άνθρωπος που έμπρακτα στηρίζει και προωθεί τον τουρισμό των Βαλκανίων στη χώρα μας γενικότερα και ειδικότερα στον Δήμο Τεμπών. Είναι αξιέπαινη γι’ αυτή τη σημαντική δραστηριότητά της και την ευχαριστούμε πολύ», επισήμανε με έμφαση ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος.

Τον δήμαρχο Τεμπών στη συνάντηση συνόδευαν ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας και το μέλος της τουριστικής επιτροπής του Δήμου κ. Στέλλα Κωσταρέλου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass