Αγιασμός στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Αγιάς

ΑΝΤ. ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ: ΣΤΑΘΜΟΣ – ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2018 22:04

Αγιασμός για τη νέα σχολική περίοδο πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Αγιάς, παρουσία του δημάρχου Αντώνη Γκουντάρα, του προέδρου του ΝΠΔΔ «Ηρακλείδης» Χρήστου Σκαρκάλη, της αντιπροέδρου Αναστασίας Ζιούλη, του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς Ζάχου Μπατζιόλα, του διδακτικού και βοηθητικού προσωπικού του σταθμού και γονέων των μικρών παιδιών.

Τον αγιασμό τέλεσε ο αρχιμανδρίτης π. Ρωμανός Ζέρβας. Η διευθύντρια του σταθμού κ. Εύη Μούρου ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά, χαρακτήρισε τον Παιδικό Σταθμό πρώτη κυψέλη μάθησης και ευχήθηκε στα παιδιά φεύγοντας από αυτόν να έχουν αποκομίσει τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις.

Ο δήμαρχος έδωσε κι αυτός τις ευχές του, υπογράμμισε τη σημασία που έχει για ένα παιδί να περνάει από τις αίθουσες ενός Παιδικού Σταθμού και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν και που τελικά τελεσφόρησαν ώστε να γίνουν δεκτά 42 παιδάκια, 12 δηλαδή επιπλέον από τα 30 του προγράμματος που υλοποιείται. Απέδωσε τα εύσημα στο διοικητικό προσωπικό, στη διευθύντρια, στο μόνιμο και με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διδακτικό προσωπικό και στη διοίκηση του ΝΠΔΔ «Ηρακλείδης» κάτω από τη σκέπη του οποίου λειτουργεί ο σταθμός.

Μίλησε για τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει η δημοτική αρχή από τη στιγμή που ανέλαβε τη λειτουργία του σταθμού, είπε πως όλα σιγά-σιγά ξεπεράστηκαν και στάθηκε ιδιαίτερα στις ενέργειες αναβάθμισης του χώρου, οι οποίες έγιναν και θα συνεχιστούν με δράση που αναμένεται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ». Υπερθεματίζοντας, μάλιστα, πάνω σ’ αυτό, η κ. Μούρου τόνισε πως ο συγκεκριμένος σταθμός αποτελεί για την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας σταθμό-πρότυπο χάρη στις μεγάλες, ευρύχωρες και σύγχρονες εγκαταστάσεις του.

Ολοκληρώνοντας ο κ. Γκουντάρας, απευθυνόμενος προς τους γονείς, είπε «Όσο κι αν προσπαθήσουμε εμείς, το προσωπικό και η διοίκηση, αν δεν υπάρχει και η δική σας βοήθεια, δεν θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Να μην βλέπουμε αυτόν τον χώρο ως έναν χώρο όπου απλά αφήνουμε για κάποιες ώρες τα παιδιά μας, αλλά σαν χώρο όπου δημιουργούνται προσωπικότητες και δίδει εφόδια σ’ αυτά για να συνεχίσουν στο νηπιαγωγείο, στο δημοτικό και γενικότερα στη ζωή».

Μετά το πέρας του αγιασμού μοιράστηκαν δωράκια σε όλα τα παιδιά.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass