Σε φάση υλοποίησης οι αναπλάσεις των Φαρσάλων

* ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2018 22:14

Σε πορεία υλοποίησης μπαίνουν τα έργα που αφορούν αναπλάσεις στην πόλη των Φαρσάλων, καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του εν λόγω έργου.

Συγκεκριμένα προεγκρίθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης για τη διενέργεια διαγωνισμού στο ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α./ Π.Ε.Π. Θεσσαλίας 2014-2020 έργο «Αστικές αναπλάσεις πόλεως Φαρσάλων ΙΙ (οδός Λαμίας, οδός Παπαφλέσσα, οδός Βουλγαροκτόνου, Ο.Τ. Γ118β)» προϋπολογισμού 1.200.000,00 ευρώ, από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Περιφέρειας Θεσσαλίας. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον Δήμο Φαρσάλων καταρτίζουμε ένα σημαντικό πρόγραμμα αστικών αναπλάσεων, που στοχεύει στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών. Με την υλοποίηση των έργων προκύπτουν πολλαπλά θετικά αποτελέσματα για τα Φάρσαλα. Πρώτον θα γίνουν έργα, άρα διαχέονται χρήματα στην τοπική οικονομία και ενισχύονται θέσεις εργασίας, δεύτερον γίνεται μόχλευση επιχειρηματικών κεφαλαίων ώστε να ενισχυθεί η κοινωνική εργασία και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ευελπιστούμε και αισιοδοξούμε τα έργα αυτά να προχωρήσουν και να υλοποιηθούν σωστά γιατί αυτά θα αποτελέσουν και την εικόνα καλής διαχείρισης των πόρων προς την Ε.Ε. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε όλοι μαζί προς τους συνανθρώπους μας των δύο μεγάλων πόλεων της Θεσσαλίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass