Ασφαλτόστρωση δρόμων στην Αγιά

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2018 22:12

Σε ασφαλτοστρώσεις δύο αγροτικών δρόμων προτίθεται να προχωρήσει ο Δήμος Αγιάς μετά από σχετική ομόφωνη έγκριση που δόθηκε και από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Πρόκειται γι’ αυτούς που συνδέουν ο ένας την Αγιά με τους Νερόμυλους ξεκινώντας από τα Ψυγεία Λαμπρούλη κι ο άλλος την Αγιά με τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού ξεκινώντας από τα πρώην δημοτικά σφαγεία.

Ο πρώτος είναι συνολικού μήκους 1.200 μέτρων, προϋπολογισμού 318.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και ανήκει στην κτηματική περιφέρεια της Τοπικής Κοινότητας Νερομύλων. Η οδός ξεκινάει από τις πρώτες αγροτικές καλλιέργειες, έξω από τον οικισμό των Νερομύλων, συνδεόμενη με την υπάρχουσα ασφαλτοστρωμένη οδό, και διασχίζει τα κτήματα της περιοχής με κατεύθυνση προς την πόλη της Αγιάς.

Ο δεύτερος αφορά δύο τμήματα συνολικού μήκους 2.895 μέτρων (2.542+353) και είναι προϋπολογισμού 550.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Το πρώτο τμήμα εκτείνεται από την Αγιά προς νότο οδηγώντας στην αγροτική της περιφέρεια και καταλήγει στο ύψος της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων. Το δεύτερο τμήμα ξεκινάει 670 μέτρα νοτιοδυτικά του πέρατος του πρώτου τμήματος, μεσολαβεί ασφαλτοστρωμένο τμήμα, και καταλήγει σε συμβαλλόμενη αγροτική οδό που εξυπηρετεί κτηνοτροφικές μονάδες.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass