«Δήμος κερνάει, δήμαρχος πίνει στο Κιλελέρ»

*Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ Ρ. ΚΟΜΗΤΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. * ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2018 18:00

Παραφράζοντας τη λαϊκή παροιμία «Δήμος κερνάει, δήμαρχος πίνει», η αντιπολίτευση καταγγέλλει τον Θαν. Νασιακόπουλο για σκανδαλώδη απόφαση διεξαγωγής γκάλοπ με χρήματα του Δήμου Κιλελέρ, τα αποτελέσματα του οποίου εκτιμά ότι θα χρησιμοποιήσει προεκλογικά ο ίδιος.

Σημειωτέον ότι παρόμοια ενέργεια δεν έχει ξαναγίνει ούτε από τον συγκεκριμένο Δήμο αλλά ούτε και από άλλους μεγαλύτερους, όπως ο Δήμος της Λάρισας. Πόσο μάλλον σε περίοδο που χαρακτηρίζεται πλέον απ΄ όλους προεκλογική. Η αντιπολίτευση ζητά από τον δήμαρχο Κιλελέρ να αποσύρει την απόφασή του όπως άλλωστε έπραξε προσφάτως και με εκείνη για απευθείας ανάθεση ποσού με αμοιβή 7.000 ευρώ σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό για τη βιντεοσκόπηση εκδηλώσεων του Δήμου.

Συγκεκριμένα, η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Ρ. Κομήτσα αντέδρασε έντονα στην απόφαση του δημάρχου, Θανάση Νασιακόπουλου, να διαθέσει ο Δήμος ποσό 5.000 ευρώ για τη διενέργεια δημοσκόπησης με αντικείμενο, όπως αναφέρεται, την αξιολόγηση από τους δημότες των παρεχόμενων δημοτικών υπηρεσιών. Στην ανακοίνωσή της η παράταξη της αντιπολίτευσης αναφέρει τα εξής: «Με μία πρωτοφανή, για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα, απόφαση στις 6 Σεπτεμβρίου 2018 (ΑΔΑ: 73ΣΩΩΕΝ-ΓΛ7) ο δήμαρχος Κιλελέρ παρήγγειλε «τη διενέργεια παροχής υπηρεσίας διερεύνησης απόψεων των πολιτών του Δήμου Κιλελέρ για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου και αξιολόγηση αυτών, εκτιμώμενης αξίας 5.084 ευρώ με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Η δημοσκόπηση ανατίθεται στην εταιρεία Opinion Poll - Έρευνες δημοσκοπήσεις».

Πρόκειται για σκανδαλώδη και άκρως προκλητική απόφαση, δίχως προηγούμενο, που προσβάλλει βάναυσα τους δημότες μας, συνιστώντας μνημείο αδιαφάνειας στη διαχείριση του δημοτικού χρήματος.

Φοβάται να βγει στα χωριά μας ο κ. Νασιακόπουλος και να ρωτήσει τη γνώμη των πολιτών για τα έργα και τις ημέρες της δημοτικής αρχής του. Γι’ αυτό παραγγέλνει δημοσκοπήσεις, ξοδεύοντας αφειδώς τους πόρους του Δήμου, ώστε να ωραιοποιήσει την κατάσταση και να κάνει το άσπρο μαύρο. Αλλά δεν θα του περάσει. Αν θέλει να μαγειρέψει δημοσκοπήσεις, λίγους μήνες πριν τις εκλογές, ας το κάνει με λεφτά που θα ξοδέψει από την τσέπη του και όχι από τον δημοτικό κορβανά.

Ζητάμε την άμεση απόσυρση της απόφασης για τη δημοσκόπηση, όπως έγινε, άλλωστε, και με άλλη πρόσφατη απόφαση του κ. Νασιακόπουλου (ΑΔΑ: 72ΠΓΩΕΝ-Ι16) για την απευθείας ανάθεση ποσού 7.000 ευρώ σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό για τη βιντεοσκόπηση των εκδηλώσεων του Δήμου.

Δεν μπορεί να κρύψει ο δήμαρχος τον πανικό του για τις εικόνες εγκατάλειψης στα χωριά μας και τη δυσαρέσκεια των συμπολιτών μας. Πλησιάζει, όμως, η ώρα της κάλπης και εκεί οι δημότες του Κιλελέρ θα του δώσουν την ηχηρή απάντηση στα ερωτήματα που τόσο τον βασανίζουν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass