Τα... κακώς κείμενα της Λάρισας

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2018 13:08 | Τελευταία ενημέρωση: 01 Οκτ 2018 13:38

«Έλα που είστε;»

-Παζάρι

«Που ακριβώς;»

-Που είναι η Τούλα με τους χαλβάδες. Δύο στενά πιο αριστερά

«Αριστερά όπως μπαίνουμε;»…

Pazari

Το παζάρι κάθε χρόνο μεγαλώνει. Όλο και περισσότεροι επισκέπτες. Του χρόνου ίσως να είναι ακόμα μεγαλύτερο. Καλό λοιπόν θα είναι κάποιοι στιγμή να τοποθετηθούν αριθμοί στους διαδρόμους.

Τόσο στις εισόδους  όσο και ανά τακτά διαστήματα να υπάρχουν σε εμφανή σημεία έτσι ώστε οι επισκέπτες (κυρίως από άλλες περιοχές) να γνωρίζουν σε ποιό σημείο βρίσκονται ανά πάσα στιγμή . Είναι κρίμα αν συμβεί κάτι κακό να χαθεί πολύτιμος χρόνος μέχρι να εξηγήσουν στους ανθρώπους των ΕΚΑΒ που ακριβώς βρίσκεται ο άτυχος.

Κάτι ανάλογο θα μπορούσε να γίνει και στο πάρκινγκ. Θα βοηθήσει. Πόσο μάλιστα τις νύχτες, εκεί όπου δεν υπάρχει και ο απαραίτητος φωτισμός.

Tagmatarxoy*Η συγκεκριμένη λακκούβα βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ταγματάρχου Βελησσαρίου και Κουμουνδούρου. Εκεί σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής έγινε ασφαλτόστρωση περίπου στα μέσα Αυγούστου. Μετά από λίγες μέρες στο σημείο βρέθηκε συνεργείο για εργασίες με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τα ΙΧ. Από το σημείο περνούν και δύο γραμμές αστικών λεωφορείων. Ευτυχώς είναι ψηλά οχήματα. 

Parko Eyxon*Θυμάστε το Πάρκο των Ευχών; Τι όμορφο που ήταν και αναμφίβολα το ίδιο γοητευτικό ίσως και παραπάνω θα είναι και αυτό που έρχεται. Έγινε σπουδαία δουλειά, δίχως ίχνος ειρωνείας. Το αντίθετο μάλιστα. Ευχή δική μας πάντως είναι κάποια στιγμή να γεμίσει ξανά με νερό η πανέμορφη λίμνη του Κηποθεάτρου Αλκαζάρ. Το αξίζει η περιοχή.

agios athanasio 1agios athanasio 2*Άγιος Αθανάσιος. Στο προαύλιο βρίσκεται η συγκεκριμένη βρυσούλα. Όχι φυσικά και δεν έχει νερό. Έχουν μείνει οι πέτρες οι οποίες από πίσω τους κρύβουν τα διάφορα σκουπίδια που ρίχνουν οι περαστικοί. Να που χρησιμεύει σε κάτι

Επιμέλεια Κώστας Γκιάστας

Email kg@eleftheria.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass