Εργα συντήρησης στον δρόμο Παλαιοπύργου – Αλεξανδρινής

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2018 15:52

Στη συντήρηση του οδικού τμήματος Παλαιοπύργου – Αλεξανδρινής που βρίσκεται στη Δ.Ε. Ευρυμενών του Δήμου Αγιάς της Π.Ε. Λάρισας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά τη σύμβαση που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με την ανάδοχο εταιρεία.

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 330.000 ευρώ η αρμοδιότητα πραγματοποίησης εργασιών συντήρησης ανήκει στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λάρισας.

Σε δηλώσεις του περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε ότι «ως αιρετή Περιφέρεια θεωρούμε το θέμα της οδικής ασφάλειας μείζονος σημασίας. Σε συνεργασία με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες εργαζόμαστε καθημερινά ενισχύοντας την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη μεταφορά των εμπορευμάτων».

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ

H παρούσα εργολαβία αφορά στην εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδικού τμήματος Παλαιοπύργου – Αλεξανδρινή που βρίσκεται στη Δ.Ε. Ευρυμενών του Δήμου Αγιάς της Π.Ε. Λάρισας και για το οποίο η αρμοδιότητα πραγματοποίησης εργασιών συντήρησης ανήκει στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λάρισας.

 Το συνολικό μήκος της οδού που θα συντηρηθεί – βελτιωθεί ανέρχεται σε 1.700 μ. ενώ το πλάτος της τελικής ασφαλτικής στρώσης ανέρχεται σε 6 μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass