Γιόρτασαν τα μέλη των ΚΑΠΗ Τυρνάβου

ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2018 16:52

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων ο Δήμος Τυρνάβου και πιο συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής τίμησε τους ηλικιωμένους, με μια όμορφη γιορτή στο κέντρο «Ανδρομέδα» στον Προφήτη Ηλία Τυρνάβου.
Τα μέλη όλων των ΚΑΠΗ που λειτουργούν στον Δήμο είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να διασκεδάσουν και φέτος το 2018.


Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε στα μέλη των ΚΑΠΗ ο δήμαρχος κ. Παναγιώτη Σαρχώσης, τονίζοντας την αξιόλογη προσφορά της τρίτης ηλικίας στο κοινωνικό σύνολο, την αγωνιστικότητά της επισημαίνοντας τη συμβολή του Δήμου που μεριμνά για ουσιαστικές παροχές και υπηρεσίες. Τονίστηκε επίσης από τον κ. Σαρχώση η παρέμβαση της δημοτικής αρχής στα κτίρια των ΚΑΠΗ με ανακαινίσεις, αρχομένης από το ΚΑΠΗ Αμπελώνα με συνέχεια στα υπόλοιπα κτίρια.
Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό και έδωσε ευχές η αρμόδια αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Φανή Μπίλιου. Η κ. Μπίλιου χαιρέτισε επίσης όλους τους παρευρισκόμενους ενώ αναφέρθηκε με θερμά λόγια στους εργαζόμενους του Δήμου που εμπλέκονται και συνδράμουν τα ΚΑΠΗ καθώς επίσης στην προϊσταμένη κ. Θεολογία Κοκότη και την «ψυχή» των ΚΑΠΗ κ. Άννα Σκουλαρίκη.
Χαιρετισμούς απηύθυναν και οι πρόεδροι των ΚΑΠΗ Τυρνάβου, Αμπελώνα, Αργυροπουλίου, Δαμασίου, Ροδιάς, Δελερίων και της Τοπικής Κοινότητας Δένδρων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εργαζόμενοι της αρμόδιας υπηρεσίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass