Κτίριο - κόσμημα αποκτούν τα Δένδρα

* ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2018 22:08

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή ενός σημαντικού έργου που αφορά στους πολίτες των Δένδρων αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Πρόκειται για το κτίριο με χρήση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και ΚΑΠΗ.

Τα επίσημα εγκαίνιά του θα γίνουν από τον Δήμο Τυρνάβου και την Τοπική Κοινότητα Δένδρων μεθαύριο Κυριακή στις 11 το πρωί στην πλατεία των Δένδρων.

Στο νέο ισόγειο κτίριο προβλέπεται να λειτουργήσει το ΚΑΠΗ παράλληλα με πραγματοποίηση διαφόρων πολιτιστικών εκδηλώσεων των κατοίκων του οικισμού. Η λειτουργία του κύριου χώρου έχει ήδη δημοπρατηθεί και το έχει αναλάβει ιδιώτης από το χωριό.

Η κατασκευή του κτιρίου πληροί όλους τους κανόνες της τέχνης και της αισθητικής ακολουθώντας πλήρως τις επιταγές του ΚΕΝΑΚ, αποτελώντας το πρώτο πράσινο κτίριο στον Δήμο Τυρνάβου.

Προβλέπεται πλήρης εξυπηρέτηση για ΑμεΑ.

Είναι ένα πανέμορφο σύγχρονο ισόγειο κτίριο υπερυψωμένο κατά 0,72μ από το φυσικό έδαφος με πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος και επικάλυψη στέγης με κεραμίδια κατά το ήμισυ.

Έχει συνολική δόμηση 219 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων, καθώς και 80 περίπου τετραγωνικά ημιυπαίθριων χώρων.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από Δημοτικούς Πόρους.

Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στο ποσό των 272.357,72 ευρώ και 62.642,28 ευρώ Φ.Π.Α. και χρηματοδοτήθηκε από δημοτικούς πόρους.

 Ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Σαρχώσης υπέγραψε τη σύμβαση για την κατασκευή του έργου με τους εκπροσώπους της ανάδοχης εταιρείας  Μπουλογιάννης Στεφ. Κωνσταντίνος με έκπτωση 54% τον Δεκέμβριο του 2016 ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων των Δένδρων για ένα σύγχρονο χώρο που θα εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες του χωριού και των κατοίκων του.

Επιβλέποντες ήταν οι μηχανικοί της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Τυρνάβου κ. Νίκος Παπαδούλης και Γιάννης Πετρούλης.

Για τον περιβάλλοντα χώρο ο οποίος ολοκληρώνεται τις μέρες αυτές ενεργεί η γνωστή κατασκευαστική εταιρεία Νάρης – Ποτός- Ρίζος. Παράλληλα στον περιβάλλοντα χώρο θα κατασκευαστεί νέα παιδική χαρά μέσα από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» το οποίο έχει εγκριθεί για τον Δήμο Τυρνάβου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass