Σοβαρό το ρήγμα στη Νίκη

ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΡΩΓΜΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2018 15:16
Τη Νίκη και τον Λοφίσκο επισκέφθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Τη Νίκη και τον Λοφίσκο επισκέφθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ

Τις τοπικές κοινότητες της Νίκης και του Λοφίσκου του Δήμου Κιλελέρ επισκέφτηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος επικεφαλής κλιμακίου.

Στη Νίκη είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί στο έδαφος και διασχίζει εγκάρσια το χωριό και το οποίο έχει προξενήσει ζημιές σε δρόμους, σπίτια, αγροτικά κτίσματα και σε αυλόγυρους. Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες για την καταγραφή του μεγέθους του προβλήματος και την αντιμετώπισή του. Στη συνέχεια στον Λοφίσκο, στο πλαίσιο του προγράμματος της βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας, επιθεώρησαν τα έργα στον δρόμο μήκους 1.500 μέτρων που οδηγεί από τον Λοφίσκο στο αγρόκτημα του χωρίου. Ο βασικός αυτός δρόμος πλάτους 8 μέτρων στρώθηκε με χαλίκι και παραδόθηκε στους αγρότες που θα έχουν πλέον εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στα κτήματά τους. Τον δήμαρχο συνόδευαν ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος των ΔΕ Αρμενίου Κιλελέρ Ι. Μπακαλόπουλος, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ και δημοτικός σύμβουλος Μ. Αραμπατζής, και οι πρόεδροι των ΤΚ Αχιλλείου και Νίκης Δ. Αραμπατζής και Γ. Τσικόπουλος αντίστοιχα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass