Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ιωάννης Κόκουρας υπ. δήμαρχος Τυρνάβου

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2018 17:28

O μηχανολόγος μηχανικός κ. Ιωάννης Κόκουρας είναι από χθες το βράδυ και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου. Ο κ. Κόκουρας τέθηκε επικεφαλής δημοτικής κίνησης που δημιουργήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στον Δήμο Τυρνάβου.

Σε ανακοίνωση της κίνησης χθες αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η νέα δημοτική κίνηση που δημιουργήθηκε στον Δήμο Τυρνάβου τον Φεβρουάριο του 2018, πιστή στις αρχές της ανανέωσης, της ενότητας, της συνεργασίας και της προσφοράς στον τόπο, αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει τον μηχανολόγο - μηχανικό Ιωάννη Κόκουρα, ως υποψήφιο για το αξίωμα του δημάρχου Τυρνάβου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Ο Ιωάννης Κόκουρας, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της νέας δημοτικής κίνησης για την τιμή που του έκαναν να τον προτείνουν ως υποψήφιο για το αξίωμα του Δήμου Τυρνάβου, δήλωσε: «Με απόλυτη συναίσθηση της τιμής και της ευθύνης θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία του κοινού συμφέροντος, επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο η ενασχόληση νέων ανθρώπων με την τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί ύψιστο καθήκον. Καθήκον που πηγάζει από την αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα και δημιούργησα οικογένεια και από το όραμά μου να οδηγήσω μαζί με αξιόλογους και πετυχημένους ανθρώπους τον Δήμο μας στη νέα εποχή. Οι συνδημότες μου γνωρίζουν από την πολύχρονη επαγγελματική μου δραστηριοποίηση ως μηχανολόγος - μηχανικός και τη δράση μου ως τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας ότι έχω μάθει να αγωνίζομαι με ήθος και τιμιότητα, με διαλλακτικότητα, μεθοδικότητα, επιμονή και σθένος για την επίτευξη του κοινού καλού. Ζητώ τη συστράτευση όλων των συνδημοτών μου στην πορεία για ένα καλύτερο αύριο της πόλης μας. Μπορούμε όλοι μαζί, με κοινό όραμα και στόχους, μακριά από μικροκομματισμούς και λαϊκισμούς, να πάμε μπροστά, οδηγώντας τον Δήμο Τυρνάβου σε μια εποχή δημιουργίας και ανάπτυξης δίνοντας νέα πνοή στα όνειρα των παιδιών μας».

Τα παρευρισκόμενα μέλη της Κίνησης: Κόκουρας Ιωάννης του Στεργίου - μηχανολόγος μηχανικός, Αγγέλης Βασίλειος του Παναγιώτη - κτηνοτρόφος, Αλεξανδρής Χριστόφορος του Ιωάννη - οικονομολόγος, Γιαννόπουλος Ανδρέας του Ιωάννη - αγρότης/δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου, Γκάνας Ιωάννης του Γεωργίου - επαγγελματίας, Ζιωγάκης Αλέξανδρος του Βασιλείου - δημόσιος υπάλληλος, Καλακαλάς Ανδρέας του Ιωάννη - ιατρός, Κατσαρός Χριστόφορος του Παύλου - φυσικοθεραπευτής/μέλος ΔΣ ΔΗΚΙΦΥ Ελλάδος, Κόκκινος Κώστας του Φώτη - συνεταιριστικός υπάλληλος, Μαΐκος Βασίλειος του Ιάσονα - καθηγητής Φυσικής Αγωγής/σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Τυρνάβου, Μαλίτας Πέτρος του Αθανασίου - αγρότης-ιδιωτικός υπάλληλος, Μάμμος Χρήστος του Γεωργίου - στρατιωτικός, Μανδηλάς Λάσκαρης του Βασιλείου - ελ. επαγγελματίας, Ντόκος Δημήτρης του Στεργίου - στρατιωτικός ε.α., Παληός Χρήστος του Μιχαήλ - πολιτικός μηχανικός/αντιπρόεδρος ΔΚΜ Ελλάδος και Πρόεδρος ΔΚΜ Θεσσαλίας, Παπαλέξης Γεώργιος του Κωνσταντίνου - συνταξιούχος, Πατσή Κωνσταντινιά του Σωτηρίου - καθηγήτρια - δ/ντρια ΓΕΛ Τυρνάβου, Πατσιαούρας Αθανάσιος του Ιωάννη - ελ. επαγγελματίας, Σακούτσιος Γεώργιος του Ιωάννη - αγρότης-συνεταιριστής, Σαλτζίδης Δημήτριος του Χρήστου - αγρότης, Συκιώτης Βασίλειος του Κων/νου - συνταξιούχος δάσκαλος, Τζιούφας Σωτήρης του Δημητρίου - αγρότης/πρόεδρος ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου, Χασιώτης Δημήτρης του Ιωάννη-Ζήση - δάσκαλος-δ/ντής Δημοτικού Σχολείου Αργυροπουλίου/αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Σχετικά Άρθρα