Υιοθέτησαν την πρότασή μας...

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2018 15:20

Αν και υιοθέτησε παλιότερη πρότασή του, όπως υποστηρίζει, για ίδρυση παιδικών σταθμών στον Πυργετό και στους Γόννους, ο επικεφαλής της «Νέας Δύναμης» του Δήμου Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης επικρίνει τη δημοτική αρχή, διότι «όταν το συμπεριέλαβε στο προεκλογικό του πρόγραμμα, εκείνη με ειρωνικό ύφος υποστήριζε πως …δεν γνωρίζει τι υπόσχεται.

Με αφορμή λοιπόν την πρόσφατη εξαγγελία της δημοτικής αρχής του κ. Κολλάτου, για τη δημιουργία δύο παιδικών σταθμών σε Πυργετό και Γόννους, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» του Δήμου Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
 «Χαιρόμαστε πραγματικά που έστω και καθυστερημένα μετά από 8 χρόνια στην εξουσία και μετά από 4 χρόνια επίμονων και συνεχών εισηγήσεων της δημοτικής μας παράταξης για ίδρυση παιδικών σταθμών στον Πυργετό και στους Γόννους, ο δήμαρχος κ. Κολλάτος και οι συνεργάτες του συνειδητοποίησαν την αναγκαιότητα της λειτουργίας τους και υιοθέτησαν ουσιαστικά την πρότασή μας, έστω και προεκλογικά . Υπενθυμίζω στους συνδημότες μου ότι στις επίσημες προεκλογικές μου ομιλίες το 2014, είχα αναφερθεί στην αναγκαιότητα ίδρυσης παιδικών σταθμών τόσο στον Πυργετό όσο και στους Γόννους, και τη δέσμευση της δημοτικής μας παράταξης για δημιουργία τους εφόσον πλειοψηφούσε. Εκείνη την περίοδο δέχτηκα την ειρωνεία και την υπεροψία – που συνεχίζει να τον διακατέχει – του νυν δημάρχου κ. Κολλάτου, που με απαξιωτικές εκφράσεις όπως «Δεν γνωρίζει τι υπόσχεται…» κ.α. προσπάθησε να μετριάσει τις προτάσεις μου. Αλλά όπως αναφέρει η λαϊκή θυμοσοφία: «Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια…».
Θα ήθελα να ενημερώσω τους συνδημότες μου, ότι από τη θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης τα τελευταία 4 χρόνια, δεν έπαψα να εισηγούμαι στο Δημοτικό Συμβούλιο την ίδρυση των παιδικών σταθμών στα συγκεκριμένα Δημοτικά Διαμερίσματα, προς ικανοποίηση των πάγιων αιτημάτων των νέων ανθρώπων των τοπικών κοινωνιών, αλλά πάντα συναντούσα την άρνηση της δημοτικής αρχής. Και ξαφνικά, εν μέσω προεκλογικής περιόδου ο κ. Κολλάτος και οι συνεργάτες του ξέχασαν ό,τι είχαν πει και υλοποιούν εκείνα που η παράταξή μας είχε προ πολλού εισηγηθεί και θα πραγματοποιήσει ως η επόμενη Δημοτική Αρχή. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass