Ο Δήμος Τυρνάβου στειρώνει αδέσποτα

* ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2018 15:54

Πράξη κάνει ο Δήμος Τυρνάβου την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και προχωρά στην εφαρμογή του προγράμματος στείρωσης αδέσποτων ζώων.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να παραχωρήσει χώρο σε εθελοντή κτηνίατρο, με σκοπό να πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα στειρώσεων, σήμανσης και καταγραφής αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διαθέτει ο Δήμος στην πόλη του Αμπελώνα, στην έξοδο προς Τύρναβο. Ο χώρος παραχωρείται από τις 14 έως τις 23 Οκτωβρίου 2018.

Καλούνται οι κάτοικοι του Δήμου Τυρνάβου να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 24923-50100, 6946-733121, 6945-719693 και να δηλώσουν αδέσποτα ζώα που γνωρίζουν στις γειτονιές τους, προκειμένου να στειρωθούν και να καταγραφούν με το πρόγραμμα.

Επισημαίνεται πως δεν γίνονται δεκτά δεσποζόμενα παρά μόνο αδέσποτα ζώα. Στην επικοινωνία με το πρόγραμμα να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο, το μέρος που ζει το αδέσποτο ζώο, η δυνατότητα περισυλλογής και η διαθεσιμότητά για βοήθεια και συνεργασία των πολιτών με τον Δήμο.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass