Τουαλέτες με… κάμερες και κερματοδέκτη!

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΓΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2018 22:02

Σε εφαρμογή μπήκε από τον Δήμο Αγιάς το ηλεκτρονικό σύστημα εισόδου και καταγραφής των εισερχομένων στα δημοτικά W.C.

Τα δημοτικά W.C. βρίσκονται στον χώρο της εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς της Αγιάς και εξυπηρετούν τόσο τις ανάγκες των πωλητών και των καταναλωτών που κατακλύζουν την εν λόγω περιοχή κάθε Παρασκευή, όσο και τους διερχόμενους για το παρακείμενο γήπεδο ποδοσφαίρου και το κλειστό γυμναστήριο της κωμόπολης.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αγιάς αποφάσισε την ανακαίνισή τους και, πέρα από την αντικατάσταση των κατεστραμμένων ουρητηρίων και των παλιών «τούρκικων» τουαλετών με νέες ευρωπαϊκού τύπου, εγκαταστάθηκε ηλεκτρονικό σύστημα εισόδου και ελέγχου των εισερχομένων με εξωτερικές κάμερες σε αυτά.

Πλέον, με ένα συμβολικό αντίτιμο 10 λεπτών που ρίχνει σε κερματοδέκτη αυτός που θέλει να μπει, ξεκλειδώνει η πόρτα και μπορεί έτσι να εισέλθει και να χρησιμοποιήσει τις δημοτικές τουαλέτες, οι οποίες προηγουμένως ήταν ανενεργές λόγω των σπασμένων κλειδαριών και των φθορών που είχαν υποστεί.

Το νέο ηλεκτρονικό σύστημα, που εφαρμόζεται με επιτυχία τις τελευταίες ημέρες και με γενική αποδοχή και ικανοποίηση από τους πολίτες, βοηθάει να αποτραπεί η ανεξέλεγκτη χρήση των W.C., ενώ η ηλεκτρονική καταγραφή των εισερχομένων στο να σταματήσουν οι συνεχείς βανδαλισμοί που συνέβαιναν στο παρελθόν.

Στις σκέψεις της δημοτικής αρχής είναι το σύστημα να εφαρμοστεί πολύ σύντομα και στα άλλα δημοτικά W.C. που βρίσκονται πίσω από την Κεντρική πλατεία της Αγιάς, στον χώρο του πάρκινγκ.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass