«Να μην κλείσει η Εθνική Τράπεζα στην Αγιά»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΝΝΑΣ ΒΑΓΕΝΑ ΚΑΙ ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2018 16:00

Με αφορμή τη λειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Αγιά, οι βουλευτές Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά και Νίκος Παπαδόπουλος σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν πως «αφουγκραζόμενοι την αγανάκτηση σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Αγιάς σχετικά με την πρόθεση της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το μοναδικό υποκατάστημά της στην περιοχή, συνεχίζουν τη συντονισμένη προσπάθειά τους να αποτρέψουν την υλοποίηση αυτής της απόφασης.

Σε συνεργασία με τον δήμαρχο Αγιάς, κ. Αντώνη Γκουντάρα, απευθύνθηκαν εκ νέου στον διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος κ. Παύλο Μυλωνά και στη γενική διευθύντρια Δικτύου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος κ. Νέλλη Τζάκου, προωθώντας τους την πρόταση του Δημάρχου για τη διατήρηση του εν λόγω καταστήματος, την οποία συνυπογράφουν έξι τοπικοί σύλλογοι και φορείς, καθώς και αναφορά-διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου Αγιάς.

Επιπλέον, πρόσθεσαν στην επιχειρηματολογία τους το γεγονός πως στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγιάς δραστηριοποιείται σημαντικός αριθμός ιδιοκτητών φορτηγών ή φορτηγών-ψυγείων, οι οποίοι έχουν την ανάγκη να εξαργυρώνουν επιταγές ημέρας ή να κάνουν συναλλαγές μεγάλων ποσών, κάτι που δεν είναι εφικτό μέσω των ΑΤΜ και εξέφρασαν για μία ακόμη φορά την ένθερμη υποστήριξή τους στο δίκαιο αίτημα του Δημάρχου, των τοπικών φορέων, των επαγγελματιών, των συνταξιούχων, αλλά και όλων των κατοίκων της περιοχής» καταλήγουν οι βουλευτές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass