Ξανά πρόεδρος ο Στ. Τσικριτσής

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2018 22:10


Aνάληψη καθηκόντων με καταδίκη των αγροτοδικείων, για τον Αγροτικό Σύλλογο Τυρνάβου και τον κ. Στέλιο Τσικριτσή να συνεχίζει στη θέση του προέδρου.


Αναλυτικότερα, μετά την εκλογική διαδικασία το νέο διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου έχει ως εξής: πρόεδρος Τσικριτσής Αστέριος, αντιπρόεδρος Παπράς Μάριος, γραμματέας Δαμασιώτης Ιωάννης, ταμίας Βασιλείου Λεωνίδας. Μέλη του Δ.Σ. Παπράς Ιωάννης, Μπαντόγιας Νικόλαος, Χαλκιάς Αθανάσιος.
Στην πρώτη του ανακοίνωση το νεοσύστατο Δ.Σ. καταδικάζει την πρόσφατη καταδίκη τριών αγροτοσυνδικαλιστών από τα αγροτοδικεία με τέσσερις μήνες φυλάκιση, η οποία αποτελεί ποινικοποίηση των αγώνων μας από τη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ώστε να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημά τους». Και συνεχίζουν: «Καλούμε σε κινητοποίηση όλους τους αγρότες του Τυρνάβου στο γραφείο του υφυπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. στο γραφείο του στη Λάρισα, με κυρία αιτήματα να ψηφισθεί το ακατάσχετο 15.000 ευρώ στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς και την κατάργηση του φόρου κατανάλωσης στο κρασί, για τα οποία δεσμεύτηκε η κυβέρνηση, δια στόματος του κ. Αποστόλου με αφορμή τις τελευταίες αγροτικές κινητοποιήσεις. Απαιτούμε από την κυβέρνηση να παραμείνει το καθεστώς των διημερων (4 διήμερα) ως έχει για τους αμπελοκαλλιεργητές, μέσω των παραδοσιακών μικρών αμβύκων, επειδή είναι αναφαίρετο δικαίωμα των αμπελουργών να κάνουν μεταποίηση του αγροτικού τους προϊόντος, το οποίο αποτελεί συμπλήρωμα στο πενιχρό τους αγροτικό εισόδημα».

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass