Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο Δοξαρά η Ομοσπονδία Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2018 16:26

Την 1η Νοεμβρίου υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών και των Σωματείων της δυνάμεως της Αναγέννησις Β. Ελλάδος, της Μακεδονίας – Θράκης Β. Ελλάδας, Λαρισαϊκού Αθήνας, Πελοποννήσου (ΣΠΑΠ), Θεσσαλικού Βόλου θα πραγματοποιηθεί στο παρεκκλήσιο των Αγίων Αναργύρων στο Δοξαρά, θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και επιμνημόσυνη δέηση.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, «το παρεκκλήσιο αυτό ανηγέρθη από μια ομάδα συναδέλφων και τον διασωθέντα τότε Αθανάσιο Θυμιούλα αλλά βαριά τραυματισμένο, αφού έχασε κάποια από τα άκρα του και το άφησαν σε εμάς εις μνήμην των φονευθέντων συναδέλφων μας στην πολύνεκρη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών το 1972 στο χωρίο Δοξαρά.

Για τους παραπάνω λόγους η ΠΟΣΣ θεώρησε ιερόν καθήκον εις μνήμην όλων των φονευθέντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους αλλά και για όλους τους συνταξιούχους που έχουν φύγει από τη ζωή, να τιμάμε και να θυμόμαστε τους νεκρούς μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Καλούμε όλους τους συναδέλφους και συγγενείς να δώσουν το «παρών» σε αυτήν την εκδήλωση.

Σημείο συγκέντρωσης θα είναι ο Σταθμός Λάρισας όπου στις 8.00 το πρωί η ΠΟΣΣ θα έχει φροντίσει τη μεταφορά των συμμετεχόντων προς Δοξαρά και την επιστροφή τους με νοικιασμένα λεωφορεία».

Πληροφορίες κ. Χρυσάνθη Ρούσσου, Τηλ. 2410-615.392, 6945-186.832.

Σχετικά Άρθρα