Με κ. Ιερώνυμο ο Γιώργος Μανώλης

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2018 15:48

Τον νέο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε στο γραφείο του στην Ιερά Μονή Ασωμάτων – Πετράκη στην Αθήνα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Νικολάου, για να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια για τη Χειροτονία Του στο αξίωμα του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου.

Στη συζήτηση που ακολούθησε και έγινε σε καλό κλίμα, ο κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, εν ολίγοις στο πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο που σχεδιάζει να υλοποιήσει στη Μητρόπολή μας και παρουσιάστηκε γνώστης των ζητημάτων της.

Ο κ. Μανώλης μετά το πέρας της επισκέψεως έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα είχα την ευλογία να συναντηθώ και να συνομιλήσω με τον νέο μας Δεσπότη. Νιώθω ευτυχής που γνώρισα έναν ποιμενάρχη με πνευματικό πλούτο, ψυχική ευγένεια και εκκλησιαστική εμπειρία, στοιχεία που είναι εχέγγυα ότι θα πετύχει την Ιερή αποστολή Του. Η εκλογή του πιστεύω ακράδαντα ότι θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή ενότητας, ποιότητας, συνεργασίας, πνευματικότητας και κοινωνικής προσφοράς στη Μητρόπολή μας. Και δηλώνω βέβαιος ότι θα αποδειχθεί άξιος συνεχιστής του έργου του μακαριστού δεσπότη μας κυρού Ιγνατίου. Δηλώνω ότι θα είμαστε δίπλα Του σε κάθε δράση που θα αναπτύξει και αρωγοί στην όλη προσπάθειά Του. Από καρδιάς Του εύχομαι μακράν αρχιερατίαν και ο Θεός να Του δίνει δύναμη και να Τον οδηγεί στην ιερή αποστολή Του».

Ο κ. Μανώλης πρόσφερε στον Σεβασμιώτατο ένα καλάθι με προϊόντα που παράγονται στον ευλογημένο τόπο του Δήμου Τεμπών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass