Τίμησαν την επέτειο του «ΟΧΙ» στον Δήμο Τεμπών

* ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ, ΣΥΚΟΥΡΙΟ, ΠΥΡΓΕΤΟ

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2018 15:20

Πλούσιες και φέτος οι εκδηλώσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ» στον Δήμο Τεμπών, στην έδρα του Δήμου, τις κωμοπόλεις και τα χωριά.

Αναλυτικότερα στην έδρα του Δήμου, το Μακρυχώρι προχθές το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Θωμά .

Στη συνέχεια στον μνημείο των πεσόντων μετά την επιμνημόσυνη δέηση ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Νίκο Λιούπα, ως εκπρόσωπο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό, μαθητές, εκπροσώπους φορέων κ.α.

Ακολούθησε μαθητική παρέλαση των Νηπιαγωγείου - Δημοτικού -Γυμνασίου και Λυκείου Μακρυχωρίου.

Στον εορτασμό παρευρέθηκαν επίσης ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών Πρόδρομος Χαρισμανίδης αστυνόμος Α΄, ο αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Σαΐτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Τσέτσιλας , Γεώργιος Ντόντος και Ιωάννης Βλάγκας, η πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου κ. Άννα Μαγαλιού, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών κ. Λάμπρος Ζάρρας, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη ΒΙΠΕ, εκπρόσωπος της 361 ΠΑΠ Συκουρίου, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής ,διευθυντές ,δάσκαλοι και καθηγητές των σχολείων Μακρυχωρίου .

Μετά το τέλος την παρέλασης στην έδρα του Δήμου στο Μακρυχώρι ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος παρευρέθηκε και στο Συκούριο όπου παρακολούθησε την παρέλαση των μαθητών των Νηπιαγωγείου - Δημοτικού -Γυμνασίου και Λυκείου Συκουρίου και των προσκόπων .

Τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Συκούριο παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Καρατέγος, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Ιωάννης Αργυρίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Νικόλαος Πουτσιάκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κώστας Νταφούλης, Γεώργιος Έξαρχος, Παναγιώτης Γκατζόγιας, ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, ο εκπρόσωπος της ΔΕΥΑ Τεμπών κ. Ιωάννης Σακαβός, εκπρόσωπος του Α.Τ. Τεμπών , πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής, διευθυντές, δάσκαλοι και καθηγητές των σχολείων Συκουρίου .

ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην τοπική κοινότητα Πυργετού του Δήμου Τεμπών.

Το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στη συνέχεια εψάλη η επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων από τον Αιδεσιμότατο πατέρα Αλέξανδρο, όπου έγινε η κατάθεση στεφάνων και η ομιλία από τη δασκάλα του δημοτικού σχολείου Πυργετού κ. Ιωάννα Παπαγεωργίου. Στη συνέχεια ακολούθησε παρέλαση των μαθητών Νηπιαγωγείου - Δημοτικού - Γυμνασίου και Λυκείου Πυργετού.

Στον εορτασμό παρευρέθηκαν ο αντιδημάρχος κ. Αθ. Ζάχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γεώργιος Μανώλης, Αχ. Διψάνας , Ευθ. Μπουζέκης, Χρ. Τσάτσαρης και Αθαν. Καραναστάσης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πυργετού κ. Αθ. Λαϊνας, τοπικοί σύμβουλοι και πρόεδροι συλλόγων και φορέων.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass