Τίμησαν την επέτειο του «Οχι» στη Νίκαια

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2018 15:22

Εκδηλώσεις για την επέτειο του «Οχι», έγιναν την Κυριακή και στην έδρα του Δήμου Κιλελέρ, τη Νίκαια. Το πρωί τελέστηκε θεία λειτουργία και δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και ακολούθησε ομιλία για την Εθνική Επέτειο από τη δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας, κυρία Βασιλική Πιλάτου.

Στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τον δήμαρχο Κιλελέρ κ. Αθαν. Νασιακόπουλο και επισήμους στον χώρο του Μνημείου των Ηρώων.

Ακολούθησε παρέλαση από τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της Νίκαιας επί της οδού Φαρσάλων και η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση της δημοτικής αρχής στο κτίριο του ΚΑΠΗ.

Στις εκδηλώσεις στη Νίκαια παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λαδόπουλος εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, ο υποδιοικητής του ΑΤ Κιλελέρ Σ. Κυρίτσης, ο εκπρόσωπος της 1ης Στρατιάς ταγματάρχης Αθ. Αρχοντής, οι αντιδήμαρχοι Σ. Καλέτσιος, Αν. Ρεντζιάς, Αχ. Χατζούλης, Χ. Χατζούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ολ. Αγγλοπούλου και Ζ. Ανυφαντή, η πρόεδρος και τα μέλη της δημοτικής κοινότητας Νίκαιας Β. Πιλάτου, Γ. Ψαρούλης, Β. Μιχαλούλη και Κ. Παναγούλης, ο πρόεδρος Αθ. Τσίντζιρας και τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΑΕΑ Νίκαιας, ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αν. Κουλιόπουλος, ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Γ. Ακριβούλης, εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων και πλήθος κόσμου.

Με το πέρας της δοξολογίας επιδόθηκαν οι υποτροφίες του κληροδοτήματος Ιωάννη και Ρωξάνης Παπαγιαννοπούλου στις φοιτήτριες Κ. Καρβούνη και Ε. Κουτσαμπέλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass