Προϋποθέσεις για αλλαγή στην Περιφέρεια

… ΒΛΕΠΕΙ Η Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2018 15:58

Συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής με τη νέα της σύνθεση, όπως διαμορφώθηκε μετά την αντικατάσταση των μελών που προέρχονταν από το Ποτάμι. Στη Νομαρχιακή Επιτροπή συμμετέχουν ως νέα μέλη οι Μιχάλης Τολίκας και Βαγγέλης Μπαράς.

Το βασικό θέμα συζήτησης της συνεδρίασης ήταν το πολιτικό πλαίσιο και η προετοιμασία των οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.

Σε ό,τι αφορά στις Περιφερειακές εκλογές, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής «ύστερα από την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου του Κινήματος για τη στήριξη του Νίκου Τσιλιμίγκα, που είναι πρόσωπο εγνωσμένου ήθους, με ευρύτατη επιστημονική και κοινωνική καταξίωση, διάθεση προσφοράς στον άνθρωπο και στον τόπο και ικανότητα σύνθεσης όλων των δημιουργικών δυνάμεων, η Νομαρχιακή Επιτροπή εκτιμά ότι δημιουργούνται στην κοινωνία οι προϋποθέσεις για αλλαγή στην Περιφέρεια».

Στην κατεύθυνση αυτή οι νομαρχιακές οργανώσεις αναμένεται να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την οργανωτική στήριξη και ανασυγκρότηση της περιφερειακής παράταξης, ενώ ακροθιγώς τέθηκε και το θέμα της πιθανής στήριξης της υποψηφιότητας από τον ΣΥΡΙΖΑ με το σύνολο της Νομαρχιακής Επιτροπής να συμφωνεί για τη δρομολόγηση όλων των αναγκαίων πρωτοβουλιών ανεξάρτητα από τις αποφάσεις του κυβερνώντος κόμματος τοπικά.

Σε ό,τι αφορά στις διαδικασίες για τις επιλογές των προσώπων που θα ηγηθούν των συνδυασμών που το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει στις Δημοτικές εκλογές, η Νομαρχιακή Επιτροπή σημειώνει ότι αυτές θα γίνουν σύμφωνα με εγκύκλιο που έχει αποσταλεί στις Νομαρχιακές Επιτροπές και οι αποφάσεις θα ληφθούν στην ώρα τους για να καταλήξει: «Γι’ αυτό οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες και σχόλια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass