Στη Λάρισα, πλατείες και δρόμοι έχουν τη δική τους ιστορία

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2018 22:06

“Αχιλλέως”, “Στεφάνοβικ”, “Διαδόχου Κωνσταντίνου”, “Πρίγκηπος Ανδρέου”, “Βασιλέως Κωνσταντίνου” και εν τέλει… “Παναγούλη”! Έξι ονόματα άλλαξε η συγκεκριμένη οδός για να καταλήξει στη σημερινή της ονομασία, με το καθένα να έχει τη δική του σημασία στην πάροδο των ετών.


«Οι πλατείες και οι δρόμοι της Λάρισας έχουν τη δική τους ιστορία» υποστήριξε χθες ο κ. Νικόλαος Παπαθεοδώρου και “σύστησε” κεντρικούς δρόμους και πλατείες της πόλης με τα ονόματα και τις μορφές που είχαν σε διάφορες χρονικές στιγμές.
Αυτή την ιδιαίτερη περιήγηση είχαν όσοι Λαρισαίοι παρευρέθηκαν χθες στο Φρούριο και στήριξαν για άλλη μια φορά την Ελληνική Μέριμνα-Παιδική Στέγη. Μέσα από το προσωπικό φωτογραφικό υλικό του κ. Παπαθεοδώρου το κοινό έμαθε τις αλλαγές, την ιστορία και τα αξιοθέατα από μερικά κεντρικά σημεία της Λάρισας, ενώ παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία να δείξουν οι πολίτες για άλλη μια φορά την ευσπλαχνία που τους διακατέχει, αφού τα χρήματα μαζεύτηκαν αποκλειστικά για την Ελληνική Μέριμνα-Παιδική Στέγη. Την ευαισθησία των Λαρισαίων επισήμανε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Μέριμνας υπογραμμίζοντας πως ό,τι έχει καταφέρει να προσφέρει όλα τα χρόνια αυτό το φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο είναι πολύπλευρο έργο για την πόλη, γιατί εκτός από το μόνιμο προσωπικό, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι εθελοντές. Ακόμη, ανανέωσε το ραντεβού με τον κόσμο για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα γίνει στο άμεσο μέλλον.
Ρ. Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass